d’Amandelhof presenteert nieuwe Cedrah-zangbundels

Zingen… dat is iets wat onze bewoners graag doen! Ze zijn het gewend van vroeger. Fijn dat er twee nieuwe zangbundels uitgekomen zijn. Op donderdagmiddag 5 september had d’Amandelhof de primeur de gloednieuwe Cedrah-bundels te presenteren op de locatie.

Speciaal samengesteld voor onze bewoners
Bewoners en medewerkers van zowel d’Amandelhof als Centraal Bureau waren bij elkaar gekomen in de Hofzaal. Locatiemanager Marianne de Vries heette iedereen welkom. Pastoraal werker de heer  Lobbezoo sprak in een korte overdenking over psalm 96: ‘Een nieuw lied’.
Na de opening en het zingen van enkele psalmen vertelde Corwine Voordendag over het tot stand komen van de twee nieuwe bundels, die speciaal zijn samengesteld voor onze doelgroep, de oudere bewoner. Het is een handzaam formaat met een dui­delijke letter. Er is een bundel die gebruikt kan worden bij feest- en herdenkingsdagen. In de andere bundel staan psalmen en gezangen voor iedere dag. Al enige tijd geleden is hiermee begonnen, omdat de oudere aan vervanging toe waren. De Stichting Vrienden van Cedrah heeft de nieuwe bundels heeft gefinancierd.

Enthousiast
De heer Lobbezoo overhandigde de eerste exemplaren van de bundels. Daarna werden een aantal liederen uit de nieuwe bundel gezongen. De bewoners zongen enthousiast mee. Ook werd er een mooie instrumentale intermezzo verzorgd met orgel, viool en dwarsfluit. Bestuurder de heer Stoop sloot de middag af en sprak de hoop uit dat de nieuwe zangbundels vaak gebruikt gaan worden en tot zegen mogen zijn. Na afloop was er nog een fijn samenzijn met een hapje en drankje.