Een reformatorische identiteit

In Hebron bieden we mensen met dementie de gelegenheid om op hun eigen manier een waardevol leven te leiden in een reformatorische omgeving. Wij bidden en lezen samen met de bewoners uit de Bijbel en op zondag luisteren we naar de kerktelefoon.

De wensen van de bewoner staan centraal

In een klein groepje kunnen we beter luisteren naar de wensen van bewoners. We koken en wassen zelf. En als meneer A een uurtje wil uitslapen en mevrouw B verwend wil worden met vers vruchtensap, dan kan dat.

Wonen in een vertrouwde omgeving

Een vertrouwde omgeving geeft de bewoners houvast; een veilig gevoel. De kamers worden bijvoorbeeld zoveel mogelijk samen met hen en de familie ingericht. We stimuleren de bewoners om te helpen in de huishouding. Dat geeft ze iets om handen en structuur aan hun dag.

Meer aandacht in een kleine groep

Mensen met dementie zijn soms angstig of eenzaam. In een klein groepje kennen we elkaar beter en hebben we meer tijd voor elkaar. Dat betekent dat we meer aandacht kunnen geven aan iedere bewoner.

Wonen dichtbij familie en voorzieningen

Een vertrouwde omgeving betekent ook bekende gezichten. In Hebron bieden we mensen de gelegenheid om in hun vertrouwde omgeving te blijven wonen, waarbij de familie altijd van harte welkom is.

Bereikbaarheid

Hebron is prima bereikbaar met OV. Er is op drie minuten loopafstand een busstation. Vanaf Middelburg vertrekt er een rechtstreekse bus naar dit busstation.

Vragen? Neem gerust contact met ons op via:

0111 - 46 01 20