Wilde Veenen

Naast het woonzorgcentrum staat het wooncomplex Wilde Veenen. Dit complex bestaat uit drie woonblokken. In deze woonblokken zijn in totaal 30 woningen aanwezig, waarbij per blok vijf op de begane grond en vijf op de eerste verdieping. Bovendien hebben per blok twee woningen een uitbouw, waardoor de woonkamer net iets groter is. De woningen op de begane grond hebben een eigen terras en de woningen op de eerste verdieping beschikken over een eigen balkon. In 2014 zijn de woningen grondig gerenoveerd en levensloopbestendig gemaakt, met als doel dat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt wonen. Om te kunnen voldoen aan de grote vraag naar levensloopgeschikte appartementen in de nabijheid van (zorg)voorzieningen gaat Cedrah verder met het ontwikkelen van een appartementencomplex naast het woonzorgcentrum. Houd www.nieuwbouwbethsan.nl in de gaten voor meer informatie over dit nieuwbouwproject!

De omgeving

Moerkapelle is een dorp met een zeer landelijk karakter en een rustige omgeving. Binnen een paar minuten wandelt u buiten de bebouwde kom en kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de polder. Het dorp heeft een gezellige dorpsstraat, met een aantal winkels. De Hervormde kerk is een monument en domineert het dorpsaanzicht. De molens langs de Rotte geven het landschap een apart karakter. Veel daarvan zijn afgeknot en hebben alleen nog een woonfunctie overgehouden. In het dorp zijn verschillende kerken van de gereformeerde gezindte aanwezig onder andere de Gereformeerde Gemeente, de HHK en de PKN. Dit maakt het bezoeken van de kerkdiensten en kerkelijke activiteiten eenvoudig.

Bereikbaarheid

Woonzorgcentrum Beth-San heeft voldoende fietsenrekken voor bezoekers en is bereikbaar met het openbaar vervoer. Op loopafstand stopt een bus van Connexxion die aansluit op het treinverkeer. Daarnaast kunt u gebruik maken van de GroeneHartHoppertaxi of taxibus. Dit is een aanvulling op het openbaar vervoer in de regio. Daarnaast zijn er voldoende parkeerplekken (zowel voor als achter het woonzorgcentrum), soms is het nodig om in de wijk te parkeren, dit kan de openbare parkeerplekken maar liever niet direct voor de huizen in de buurt.

Vragen? Neem gerust contact met ons op via:

079 - 593 18 40