Renovatie

Duurzaamheid, energiezuinigheid en wooncomfort vormden de uitgangspunten voor de renovatie. De appartementen voldoen hiermee aan de eisen van deze tijd. De woningen beschikken over een energielabel A+. Oorden Staete beschikt in de nieuwe vorm over 115 moderne huurappartementen die volledig voldoen aan de eisen van deze tijd. De appartementen variëren in type en grootte. Kijk voor meer informatie op www.oordenstaete.nl.

Nieuwe naam

Het complex heeft zelfs een nieuwe naam gekregen, door de bewoners verzonnen: Oorden Staete. De naam verwijst naar het deelgebied ‘Oorden’ in de wijk IJsselmonde, waar het gebouw staat. Cedrah blijft, als voormalig eigenaar van het pand, betrokken bij de dagelijkse gang van zaken.

Bereikbaarheid

Oorden Staete is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op 2 minuten loopafstand bevindt zich een bushalte en door de wijk lopen twee tramlijnen. Ook met de auto reist u gemakkelijk naar Oorden Staete. De oprit Barendrecht van de A15 en de oprit van de A16 nabij de Van Brienenoordbrug zijn snel te bereiken.

Vragen? Neem gerust contact met ons op via:

088 - 587 00 55