Dagbegeleiding

De deelnemers van de dagbesteding zijn ingedeeld op een vaste dag of op vaste dagen en worden begeleid door medewerkers en vrijwilligers. Heeft u een indicatie voor zorg met verblijf? Dan is de dagbesteding daar een onderdeel van.

De dag begint met gezamenlijk koffiedrinken, waarna diverse activiteiten worden aangeboden die aansluiten op uw interesses. Daarbij kunt u denken aan creatieve activiteiten, bakken en koken, geheugentraining en spellen. In de middagen kunt u deelnemen aan diverse activiteiten, zoals handwerken, Bijbeluur, weeksluiting, voorleesmiddag of bewegen voor ouderen.

Hoe komt u aan deze dienst?

Dagbesteding kan onderdeel zijn van een zorgprofiel. Ook kunt u een indicatie voor dagbesteding aanvragen bij de gemeente. Daarnaast kan dagbesteding particulier ingekocht worden. Informatie hierover kan worden opgevraagd bij de klantadviseur.

Kosten

U betaalt een eigen bijdrage, afhankelijk van het inkomen en een deel van het eigen vermogen. De eigen bijdrage wordt door CAK berekend. Op www.hetcak.nl kunt u een voorbeeldberekening maken. Klik hier voor de reguliere kosten wanneer dagbesteding particulier wordt ingekocht.

Op welke locaties bieden wij deze dienst?

Amandelhof in Capelle aan de IJssel
Beth-San in Moerkapelle
Eben-Haëzer in Middelburg
Hebron in Nieuwerkerk (tijdelijk; alleen ter overbrugging tot opname)
Nebo in Zwijndrecht
Marnix Staete in Goes
Rehoboth in Goes
Uitzicht in Vlaardingen

 

Vraag het onze klantadviseurs

Hulp nodig?

Heeft u vragen over onze zorg? Neem dan contact op met één van onze klantadviseurs. Zij staan u graag te woord!