Wonen in een vertrouwde omgeving

Met deze vragen hoeft u zich in uw ‘eigen’ woning binnen een wooncomplex van Cedrah niet bezig te houden. Binnen de verschillende complexen kunt u volledig zelfstandig wonen, maar heeft u wel alle gemakken van het wonen in een seniorencomplex binnen handbereik.

Wonen in een seniorencomplex van Cedrah betekent veilig wonen in een vertrouwde omgeving. Heeft u (nog) geen zorg nodig? Ook dan is het wonen in een seniorencomplex een goede keuze. Onze woningen zijn namelijk levensloopbestendig. Dit betekent dat u er ook kunt blijven wonen als u (intensieve) zorg nodig krijgt. Op dat moment kunnen wij snel en zorgvuldig de nodige zorg voor u regelen, geleverd door onze bekwame en vriendelijke medewerkers.

Naast de zorg bieden wij in het woonzorgcentrum ook allerlei diensten en faciliteiten. Denk hierbij aan een winkeltje, een restaurant en een kapper. Deze diensten en faciliteiten verschillen per locatie. Kijk voor meer informatie over de diensten op de diverse locatiepagina’s.

Onze visie op wonen

Onze zorg- en dienstverlening realiseren we vanuit kernlocaties. Deze worden aangeduid met de term ‘woongemeenschap’. De woongemeenschap bestaat uit geclusterde woningen met algemene voorzieningen waar zorg en diensten worden geleverd aan cliënten die de reformatorische identiteit delen. In de woongemeenschap bieden wij integrale zorg op basis van een zorgprofiel (voorheen ZZP), in de vorm van verzorgd wonen en kleinschalig wonen. Hiernaast bieden we in de woongemeenschap ook zorg en/of diensten in een zelfstandig gehuurde of eigen woning. Het afnemen van zorg en/of diensten is een voorwaarde om in de woongemeenschap te kunnen wonen. De vitaliteit en de kracht van de woongemeenschap bevorderen we door de organisatie vorm te geven vanuit de afspraken met de klant. De gemeenschap is een product van het samen leven en werken van cliënten, medewerkers en informele zorgverleners.

Cedrah realiseert woongemeenschappen op plekken waar de kerkelijke achterban aanwezig is en waar Cedrah een goed alternatief is voor de concurrentie. Op deze plaatsen zien wij toekomst voor Cedrah vanwege de aanwezigheid van cliënten, medewerkers en informele zorgverleners.

Genoeg keus

De appartementen in onze woongemeenschappen zijn standaard afgestemd op wooncomfort en veiligheid voor ouderen. Cliënten hebben keus uit appartementen van verschillende grootte en luxe, passend bij hun individuele financiële mogelijkheden of levensstijl. Er zijn mogelijkheden voor koop en huur. De eigen woning of het gehuurde appartement is het thuis van de cliënt. Hij of zij kan het zelf inrichten, heeft er privacy en kan op eigen wijze invulling geven aan zijn dagelijks leven. Uiteraard streven we ernaar dat cliënten zo weinig mogelijk hoeven te verhuizen bij toenemende zorgvraag.

Bekijk onderstaand animatiefilmpje om inzicht te krijgen in ons gevarieerd aanbod van wonen, zorg en diensten.

Heeft u interesse in een appartement in een van de locaties van Cedrah? Neem dan contact op met onze verhuurmakelaar Joanne Moree. Zij staat u graag te woord!

088 – 587 00 55