Amandelhof in Capelle aan den IJssel

Bij deze locatie vindt nieuwbouw plaats. Het oude zorggebouw en het seniorencomplex maken plaats voor drie gloednieuwe gebouwen: Waterhove, Bloesemhove en Zonnehove. In gebouw Waterhove bevinden zich de appartementen waarin zorg met een WLZ-indicatie geleverd kan worden. Dit gebouw is reeds gebouwd en is in april 2021 in gebruik genomen. Bloesemhove betreft het gebouw met sociale huurappartementen. In Zonnehove zullen vrije sector huurwoningen en koopappartementen worden gerealiseerd. Houd www.nieuwbouwamandelhof.nl in de gaten voor meer informatie over de nieuwbouw van Amandelhof!

Beth-San in Moerkapelle

In Moerkapelle staat woonzorgcentrum Beth-San. Naast het woonzorgcentrum staat het wooncomplex Wilde Veenen. Dit complex bestaat uit drie woonblokken. In 2014 zijn de woningen grondig gerenoveerd en levensloopbestendig gemaakt, met als doel dat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt wonen. Om te kunnen voldoen aan de grote vraag naar levensloopgeschikte appartementen in de nabijheid van (zorg)voorzieningen gaat Cedrah verder met het ontwikkelen van een appartementencomplex naast het woonzorgcentrum. Houd www.nieuwbouwbethsan.nl in de gaten voor meer informatie over dit nieuwbouwproject!

Eben-Haëzer in Middelburg

In de mooie stad Middelburg ligt woonzorgcentrum Eben-Haëzer. Grenzend aan het woonzorgcentrum zijn dertien aanleunwoningen te vinden, waarvan zes tweekamerwoningen en vijf driekamerwoningen. Tegenover het woonzorgcentrum staat een seniorencomplex met zestien tweekamerappartementen. Alle woningen zijn levensloopbestendig, zodat u zelfstandig kunt wonen met eventueel thuiszorg of huishoudelijke hulp vanuit het zorgcentrum.

Nebo in Zwijndrecht

Woonzorgcentrum Nebo is bekend in Zwijndrecht. Links van het woonzorggebouw bevindt zich Borghave met daarin 31 appartementen. In 2017 zijn deze twee- en driekamerappartementen volledig gerenoveerd en levensloopbestendig gemaakt, zodat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen. Bovenop het woonzorgcentrum (rechts) staat de woontoren Neborgh. De toren steekt letterlijk met kop en schouders boven Nebo uit. Deze woontoren bestaat uit 44 fraaie driekamer seniorenappartementen, waarvan er twaalf door Cedrah worden verhuurd. De overige zijn koopappartementen.

Oorden Staete in Rotterdam

Serviceflat Oorden Staete, voorheen bekend als Avondrust, is in 2017 volledig gerenoveerd aan zowel de binnen- als buitenkant. Het complex, gelegen in de Rotterdamse wijk IJsselmonde, heeft 115 moderne huurappartementen die variëren in type en grootte. Cedrah faciliteert in Oorden Staete geen thuiszorg. Hiervoor kunt u terecht bij andere organisaties. Ook de personenalarmering kan via thuiszorgorganisatie geleverd worden. Cedrah kan u hierin adviseren. In Oorden Staete wonen met name senioren, maar er is ook gedeeltelijk plek voor jongeren.

Rehoboth in Goes

In het hart van Zeeland is woonzorgcentrum Rehoboth Goes te vinden. Grenzend aan het woonzorgcentrum zijn 24 aanleunwoningen gebouwd. De verschillende type woningen zijn tweekamer- en driekamerwoningen. Alle woningen zijn levensloopbestendig. U kunt hier zelfstandig wonen en ook eenvoudig gebruik maken van zorg en diensten vanuit het zorggebouw Rehoboth.

Marnix Staete in Goes

Op de locatie van de huidige Marnixflat, niet ver van Rehoboth, wordt de komende tijd hard gewerkt aan het nieuwbouwplan, om een nieuw Marnix Staete te realiseren. Een compleet nieuw appartementencomplex met levensloopgeschikte woningen. Eigentijds, duurzaam en zorggeschikt zijn de uitgangspunten voor dit nieuwbouwcomplex met 51 huur- en koopappartementen. Kijk voor meer informatie op marnixstaete.nl

Rehoboth in Rotterdam

In het Rotterdamse Prinsenland staat serviceflat Rehoboth met daarin 128 levensloopbestendige huurwoningen. Het merendeel is een tweekamerappartement, daarnaast zijn er ook diverse studio’s (eenpersoons-) en driekamerappartementen. Het complex is de afgelopen tijd grondig gerenoveerd aan de buitenzijde. Dit appartementencomplex is een zogenoemde serviceflat. Cedrah faciliteert geen thuiszorg, maar bijvoorbeeld wel de mogelijkheid van personenalarmering en 24-uurs aanwezigheid van een beheerder. Thuiszorg kunt u bij diverse andere organisaties afnemen en Cedrah kan u hierbij adviseren. In Rehoboth wonen met name senioren, maar er is ook gedeeltelijk plek voor jongeren.

Uitzicht in Vlaardingen

In de rustige wijk Holy in Vlaardingen vindt u woonzorgcentrum Uitzicht. Naast het zorggebouw staat het woongebouw met 89 huurwoningen. Er is een directe verbinding met het zorggebouw. Er zijn zowel twee- en driekamerwoningen en een deel is in de afgelopen jaren gerenoveerd. In het appartementencomplex woont u geheel zelfstandig. Wel is er de mogelijkheid om thuiszorg en diensten te ontvangen uit het naastgelegen woonzorgcentrum. Uitzicht stond de afgelopen jaren in het teken van nieuwbouw. De bewoners van het oude zorggebouw zijn in juni 2021 verhuisd naar een compleet, gloednieuw zorggebouw.

Heeft u interesse in een appartement in een van de locaties van Cedrah? Neem dan contact op met verhuurmakelaar Joanne Moree. Zij staat u graag te woord!

088 – 587 00 55