Hart voor ouderen

Cedrah zoekt betrouwbare, deskundige en cliëntgerichte medewerkers met een hart voor ouderen. Of je nu beginneling, ervaren of herintreder bent, we kijken graag naar de mogelijkheden die er zijn! Omdat we veel waarde hechten aan het ontwikkelen van de talenten van onze medewerkers, bieden we onze medewerkers tevens de mogelijkheid om zich via scholing verder te ontwikkelen en te ontplooien.

Wat bieden wij jou?

Cedrah stelt eisen aan haar medewerkers, maar stelt hier uiteraard ook iets tegenover. Allereerst bieden wij goede arbeidsvoorwaarden. Cedrah maakt gebruik van de CAO VVT waarbij het marktconforme salaris wordt bepaald door de FWG-systematiek. De hoogte van je salaris hangt af van je ervaring en de functie waarvoor je in aanmerking komt. In november belonen we onze medewerkers graag met een eindejaarsuitkering van een volledige dertiende maand en in de maand mei met vakantiegeld van 8%. Dit laatste bedrag wordt maandelijks ‘gespaard’ en in de maand mei uitgekeerd.

Ga je bij locatie Uitzicht aan de slag? Dan ontvang je gratis een e-scooter voor je werkverkeer! En woon je ver weg? Dan bieden we je de mogelijkheid tot huisvesting tegen een aantrekkelijk huurtarief.

Verzekering

Cedrah heeft collectiviteitsafspraken met De Christelijke Zorgverzekeraar en IZZ Zorgverzekering. Wanneer je bij hen een verzekering afsluit, ontvang je collectiviteitskorting.

Allerlei contracten

Binnen Cedrah zijn zowel fulltime, parttime als flexibele contracten mogelijk, waarbij een fulltime werkweek bij ons uit 36 uur bestaat. In overleg met je leidinggevende maak je afspraken over de werktijden. Hierbij houden we rekening met de wensen en verwachtingen van cliënten en vinden we overeenstemming met jouw wensen en behoeften.

Ontwikkelingsmogelijkheden

Cedrah hecht veel waarde aan ontwikkeling en ontplooiing van medewerkers. Samen met je leidinggevende gaan we op zoek naar passende doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. Cedrah kent een uitgebreid e-learningssysteem, heeft een actief opleidingsklimaat en mag zich erkend leerbedrijf noemen (SBB).

Samen

Werken binnen Cedrah betekent werken binnen professionele en hechte teams. Met elkaar zijn we verantwoordelijk voor een kwalitatief goede zorg- en dienstverlening vanuit ons hart. Cedrah kent leefregels waarin vanuit Bijbels perspectief de omgang met elkaar is verwoord. Tot slot bieden we je de kans écht iets kunnen betekenen voor je naaste.

Contact

Heb je vragen over werken bij Cedrah of wil je een open sollicitatie doen? Neem dan contact op met:

Annemarie Lommers Recruiter 06 21 13 68 91