Marnix Staete fase II van start!

De kopers mochten de eerste paal voorzien van hun initialen met een krijtstift, waarna de eerste koper, meneer P. Kriekaart, de eerste paal sloeg. Een bijzonder moment; hiermee werd het startsein gegeven voor de bouw van de koopappartementen van Marnix Staete. Het compleet nieuwe appartementencomplex voor mensen met een reformatorisch identiteitsprofiel telt in totaal 51 huur- en koopappartementen. Marnix Staete, vernoemd naar Marnix van Sint Aldegonde, doet zijn naam eer aan. ‘Het zijn woningen met allure’, zo vertelt Christiaan van de Wege, manager wonen en vastgoed bij Cedrah. Eigentijds, duurzaam en zorggeschikt zijn de uitgangspunten voor de levensloopgeschikte woningen.

Groeiende vraag

Het nieuwbouwproject is een initiatief van Sonneborgh in samenwerking met Cedrah als reactie op de groeiende vraag naar goed toegankelijke en zorggeschikte woningen voor ouderen. Van de Wege is blij met het startsein voor de tweede fase. ‘De woonleefgemeenschap van Cedrah is een plaats waar liefdevolle zorg en aandacht centraal staan, waar vitale en kwetsbare ouderen samen kunnen blijven wonen tot het einde van hun leven’.

De huur- en koopappartementen worden gerealiseerd door Aannemingsbedrijf Fraanje. Cedrah draagt zorg voor de verkoop en verhuur van de appartementen. Enkele koopwoningen zijn nog beschikbaar, bij interesse kunt u contact opnemen met het verkoopteam van Cedrah en Schrijver Versluys Makelaars via 088 – 587 00 55.