Voor scholieren

Sta jij op het punt een opleiding te kiezen en zou je graag willen werken en leren? Bij Cedrah bieden wij BBL-plekken aan voor de mbo-opleidingen verzorgende IG en verpleegkundige. Dit betekent in de meeste gevallen dat je één dag in de week naar school gaat en de andere vier dagen werkt. Zo leer je het vak van verzorgende IG of verpleegkundige in de praktijk! Heb je interesse? Neem contact op met één van onze praktijkopleiders. De les- of collegegelden komen voor rekening van Cedrah en de kosten van de boeken worden voor 75% door ons vergoed.

Voor herintreders

Heb jij een oud-zorgdiploma en begint het te kriebelen om weer in de zorg te gaan werken? Afhankelijk van je vooropleiding en hoelang het geleden is dat je gewerkt hebt, kun je via een (verkorte) opleiding of inwerktraject weer aan de slag als verzorgende IG of verpleegkundige bij Cedrah. Heb je interesse en ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden? Neem contact op één van de praktijkopleiders.

Voor zij-instromers

Wil jij graag van betekenis zijn voor de ander en speel je met de gedachte om te gaan werken in de zorg? Cedrah helpt jou bij het maken van de overstap naar de zorg! Hoe maak je de overstap?

  • Stap 1: Neem voor een oriënterend gesprek contact op met recruiter Annemarie Lommers via amlommers@cedrah.nl of 06 21 13 68 91 
  • Stap 2: Plan een dagje meelopen in op een van onze locaties en ervaar het werken in de zorg!
  • Stap 3: Bespreek samen met de praktijkopleider van Cedrah welke opleiding/cursus/inwerktraject het beste bij jou past. Je opleiding wordt betaald door Cedrah.
  • Stap 4: Ga aan de slag bij een van onze locaties, je bent van harte welkom!

Maatwerkopleiding Verzorgende IG in samenwerking met RST, Salem en Hoornbeeck Connect

Ben je 21 jaar of ouder en wil je verzorgende IG worden? Dat kan in anderhalf tot twee jaar via een uniek maatwerktraject dat we hebben opgezet in samenwerking met RST, Salem en Hoornbeeck Connect. In de opleiding, die speciaal is ontwikkeld voor volwassen leerlingen, staat leren op de werkplek centraal. Interesse? Lees hier meer over deze opleiding! Let op: de opleiding is eind januari 2024 gestart. Houd onze website in de gaten voor de volgende startdatum.

Oriëntatieperiode student verzorgende-IG

Weet jij nog niet wat je wilt worden maar ben je wel benieuwd naar het werken in de zorg? Heb je een hart voor ouderen en ben je leergierig? Ga 20 weken op ontdekkingsreis bij Cedrah!