Voor scholieren

Sta jij op het punt een opleiding te kiezen en zou je graag willen werken en leren? Bij Cedrah bieden wij BBL-plekken aan voor de mbo-opleidingen verzorgende IG en verpleegkundige. Dit betekent in de meeste gevallen dat je één dag in de week naar school gaat en de andere vier dagen werkt. Zo leer je het vak van verzorgende IG of verpleegkundige in de praktijk! Heb je interesse? Neem contact op met één van onze praktijkopleiders. De les- of collegegelden komen voor rekening van Cedrah en de kosten van de boeken worden voor 75% door ons vergoed.

Voor herintreders

Heb jij een oud-zorgdiploma en begint het te kriebelen om weer in de zorg te gaan werken? Afhankelijk van je vooropleiding en hoelang het geleden is dat je gewerkt hebt, kun je via een (verkorte) opleiding of inwerktraject weer aan de slag als verzorgende IG of verpleegkundige bij Cedrah. Heb je interesse en ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden? Neem contact op met recruiter Marieke via 06 21 13 68 91 of via [email protected].

Voor zij-instromers

Wil jij graag van betekenis zijn voor de ander en speel je met de gedachte om te gaan werken in de zorg? Cedrah helpt jou bij het maken van de overstap naar de zorg! Hoe maak je de overstap?

  • Stap 1: Neem voor een oriënterend gesprek contact op met recruiter Marieke via 06 21 13 68 91 of via [email protected].
  • Stap 2: Plan een dagje meelopen in op een van onze locaties en ervaar het werken in de zorg!
  • Stap 3: Bespreek samen met de praktijkopleider van Cedrah welke opleiding/cursus/inwerktraject het beste bij jou past. Je opleiding wordt betaald door Cedrah.
  • Stap 4: Ga aan de slag bij een van onze locaties, je bent van harte welkom!

NIEUW: verkorte opleiding tot Verzorgende IG voor zij-instromers

Heb jij minimaal een mbo-3 diploma en woon je in de buurt van locatie Beth-San in Moerkapelle? Werk je op dit moment in een andere sector, maar zou je graag de overstap naar de zorg willen maken? Dan is het verkorte traject tot Verzorgende IG iets voor jou!

Locatie Beth-San biedt samen met mbo Rijnland het verkorte traject aan tot Verzorgende IG, speciaal voor zij-instromers met een mbo-3 diploma. Het onderwijs en de praktijk van de zorg worden tijdens deze opleiding dichter bij elkaar gebracht. Je volgt namelijk alleen zorggerelateerde vakken. Tijdens de opleiding wordt je begeleidt door een collega op de werkvloer en niet onverwachts in het diepe gegooid. Je salaris valt onder de Verzorgende IG schaal FWG 35 (tussen € 2.135 en € 2.937 bruto per maand bij een fulltime dienstverband). Bovendien geven wij je een baangarantie na het succesvol afronden van je opleiding.

  • Inschrijven voor eind augustus 2023 (liefst zo snel mogelijk)
  • Eerste schooldag in week 36
  • 1 dag in de week naar school van 8.30 – 17.00 uur

Interesse? Neem contact op met praktijkopleider Evelien van ’t Wout via 06 50 07 29 44 / [email protected].