Ons manifest

Voor de één is werk gewoon werk. Je staat op, je gaat naar kantoor en bent voor het avondeten weer thuis. Voor de ander is werk meer. Moet het betekenis hebben. Dat is werken in de zorg. Met je werk een zegen zijn voor anderen.

Jouw zorg sluit aan op de behoeften en mogelijkheden van de bewoner. Die zorg geef je samen met een kring van betrokkenen. Je besteedt tijd, aandacht en energie aan het bieden van een thuis voor anderen. Dat is waar je hart ligt.

Je zorgt voor je naasten en voor je leefomgeving. Je geeft elke dag invulling aan barmhartigheid, ontferming en liefdevolle begeleiding. Met jouw professionele blik op de zorg, maak jij het verschil voor de ander.

Je hebt lief en deelt van wat je zelf hebt ontvangen. Jouw werkdag bestaat niet alleen uit het afwerken van een takenlijst, maar uit doen wat er nodig is. Jij maakt de dag beter voor de mensen om je heen. Want jij haalt voldoening uit hulp bieden waar dat nodig is.

Wij waarderen en koesteren die oprechte bewogenheid. Wij bieden een thuis voor ouderen vanuit de Bijbelse opdracht om naar elkaar om te zien. Want wij gunnen ieder mens een waardig bestaan. Dat is wat werken bij Cedrah betekent.

Zorg, heb lief.
Je naaste als jezelf.

Contact

Heb je vragen over werken bij Cedrah of wil je een open sollicitatie doen? Neem dan contact op met:

Annemarie Lommers Recruiter 06 21 13 68 91