Zelfstandig wonen

Ons woonzorgcentrum beschikt over 31 aanleunwoningen die de naam Borghave dragen. Bovenop het woonzorgcentrum is een woontoren gerealiseerd met 44 fraaie seniorenappartementen (koop/huur), genaamd Neborgh. De bewoners uit Neborgh en Borghave kunnen, indien nodig, zorg en diensten ontvangen vanuit Nebo (de zogenaamde extramurale zorg).

De omgeving

Woonzorgcentrum Nebo is gelegen in Zwijndrecht, een levendig Zuid-Hollands stadje tussen Rotterdam en Dordrecht. Zwijndrecht is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en op loopafstand van de locatie zijn allerlei voorzieningen beschikbaar, zoals een groot overdekt winkelcentrum ‘Walburg’, ziekenhuis en kerken.

Bereikbaarheid

Dichtbij het woonzorgcentrum is een busstation, vanwaar een verbinding is met het treinstation Zwijndrecht. Per auto is Zwijndrecht, gelegen aan de rijksweg A16, prima bereikbaar.

Samenwerking

Woonzorgcentrum Nebo werkt met diverse partners samen, zoals Drechtzorg. Ook wordt er actief meegewerkt aan platforms over ketendementie en palliatieve zorg en is er een samenwerking met de Stichting Welzijn Ouderen in Zwijndrecht.

Vragen? Neem gerust contact met ons op via:

088 - 587 00 40