De herfstweek werd op maandag gestart met het maken van herfststukjes. Op alle afdelingen waren de bewoners creatief bezig en gingen aan het einde van de activiteit allemaal met een prachtig herfststukje naar huis.

Op dinsdag werd er een herfst-beweegspel gedaan en op woensdag stond een Bijbels vragenspel over de natuur op het programma.

Donderdag was een gezellige morgen. Buiten regende en stormde het, echt ‘herfstweer’. Binnen werden de bewoners getrakteerd op koffie met appelcake. Van daaruit startte de herfstbingo. Bewoners kregen een bingokaart, waarmee ze op zoek moesten naar platen van herfstafbeeldingen die ophingen in Rehoboth. Na afloop werd er anijsmelk gedronken met een lekker hapje. Het was een fijne morgen met veel ontmoeting en gezelligheid.

Vrijdag werd een herfstmaaltijd geserveerd: pompoensoep, stamppot van zuurkool en een heerlijk herfsttoetje. ’s Middags gaf dhr. Jacobusse onder grote belangstelling van de bewoners een fotopresentatie over de herfst en vertelde hier prachtige verhalen bij.

Ook op de huiskamers werden allerlei activiteiten gedaan, zoals stoofpeertjes koken, een herfst ganzenbord en een geurenspel. Een mooie week om op terug te kijken en nog eens van na te genieten door het kijken van de foto’s!