Wensen vastleggen

Het kan echter voorkomen dat u, wanneer opname noodzakelijk wordt, zelf niet meer in staat bent om deze keuze bewust en weloverwogen te maken. Er zijn diverse mogelijkheden om uw wensen met betrekking tot zorgverlening vast te leggen. In de folder Wensen vastleggen leest u hier meer over. De bijbehorende wilsverklaring kunt u hier downloaden. Heeft u liever een papieren versie van de folder en/of de wilsverklaring? Deze kunt u opvragen via het Centraal Bureau van Cedrah, bereikbaar via info@cedrah.nl of 088 – 587 00 50.

Brochure ‘Zó wil ik het als mijn sterven daar is’

In de brochure ‘Zó wil ik het als mijn sterven daar is’ (auteur: Cedrah) kunt u uw wensen kenbaar maken rondom uw sterven en begrafenis. Het schriftelijk vastleggen van uw wensen neemt uw nabestaanden heel wat zorgen uit handen en zorgt ervoor dat straks uw begrafenis zal plaatsvinden op een wijze die u wenst.

Prijs:

Vanwege onder andere inflatie en een forse prijsstijging van het drukwerk, zijn de kosten van de brochure gestegen. Daarom zijn wij genoodzaakt de prijs voor de brochure aan te passen (met ingang van 1-1-2023), te weten:

  • € 2,50 (exclusief verzendkosten; zelf op te halen bij één van de Cedrah-locaties*)
  • € 5,50 (inclusief verzendkosten)

Wist u dat € 0,50 ten gunste komt van het project ‘Zorg voor water’? Lees hier meer over dit project i.s.m. Woord en Daad!

*Let op: bel vooraf even de locatie om er zeker van te zijn dat de brochure op voorraad is.

U kunt de brochure(s) direct online bestellen. Vul hiervoor het formulier hieronder in.

Wensen vastleggen

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.