Voorzien van achtergrondmuziek en natuurgeluiden kwamen in een diaklankbeeld prachtige platen voorbij van het leven op de Veluwe. Onder het genot van een kopje koffie of thee en een plak cake zagen de belangstellenden niet alleen kruiend ijs in de winter en landschappen, maar ook bloeiende bloemen, wild, jonge dieren en beelden van oude nog op een bijzondere manier levende Veluwenaren. Bij elke dia had Rien wel iets boeiends te vertellen.

Na de pauze waarin iedereen nog wat lekkers kreeg voorgeschoteld -een sapje en een snackje- ging de presentatie verder over de hertenbrons, compleet met beelden en geluiden van burlende en vechtende herten. Dit gaf haast het gevoel alsof je er zelf bij was. Aansluitend aan de presentatie zongen alle aanwezigen twee verzen van Psalm 42. Prachtig!

Waren de bewoner tijdens de presentatie veelal stil aan het genieten, na afloop werd er druk en lovend gepraat. “Wat is de natuur toch mooi! We zien hier de hand van de Heere in.” Er werd zelfs meerdere keren gevraagd wanneer de natuurfotograaf nog eens langs wil komen. Kortom: een super mooie en geslaagde middag in Amandelhof. Ieder dank voor zijn of haar bijdrage daaraan.