Naastenliefde

Onze motivatie ligt in het gebod van Jezus Christus om God lief te hebben boven alles en de naaste als onszelf. Dit laatste brengen we in de praktijk door te zorgen voor onze medemens. Samen geven we invulling aan barmhartigheid, ontferming en liefdevolle zorg. Het liefhebben van onze naasten kunnen we niet in eigen kracht. We weten ons hierin afhankelijk van de hulp van de Heere. Met vreugde beseffen we dat we gezegend zijn in het feit dat we werken in een omgeving waar Gods Woord open gaat en waar we zinvol werk kunnen doen.

7 vruchten van de Cedrah-boom

De 7 vruchten aan de Cedrah-boom’ laten zien hoe Cedrah de missie handen en voeten wil geven in de praktijk. Deze boom staat symbool voor liefdevolle ouderenzorg. De vruchten laten zien wat wij aan onze cliënten beloven. Dat kunnen we alleen met oog voor en liefde tot onze naasten. Samen werken we aan de groei van de vruchten. We zien ernaar uit om samen de Cedrahboom tot bloei te brengen!

Ons manifest

Voor de één is werk gewoon werk. Je staat op, je gaat naar kantoor en bent voor het avondeten weer thuis. Voor de ander is werk meer. Moet het betekenis hebben. Dat is werken in de zorg. Met je werk een zegen zijn voor anderen.

Jouw zorg sluit aan op de behoeften en mogelijkheden van de bewoner. Die zorg geef je samen met een kring van betrokkenen. Je besteedt tijd, aandacht en energie aan het bieden van een thuis voor anderen. Dat is waar je hart ligt.

Je zorgt voor je naasten en voor je leefomgeving. Je geeft elke dag invulling aan barmhartigheid, ontferming en liefdevolle begeleiding. Met jouw professionele blik op de zorg, maak jij het verschil voor de ander.

Je hebt lief en deelt van wat je zelf hebt ontvangen. Jouw werkdag bestaat niet alleen uit het afwerken van een takenlijst, maar uit doen wat er nodig is. Jij maakt de dag beter voor de mensen om je heen. Want jij haalt voldoening uit hulp bieden waar dat nodig is.

Wij waarderen en koesteren die oprechte bewogenheid. Wij bieden een thuis voor ouderen vanuit de Bijbelse opdracht om naar elkaar om te zien. Want wij gunnen ieder mens een waardig bestaan. Dat is wat werken bij Cedrah betekent.

Verzorg, heb lief.
Je naaste als jezelf.

Cedrah als werkgever

Hart voor ouderen

Cedrah zoekt betrouwbare, deskundige en cliëntgerichte medewerkers met een hart voor ouderen. Of je nu beginneling, ervaren of herintreder bent, we kijken graag naar de mogelijkheden die er zijn! Omdat we veel waarde hechten aan het ontwikkelen van de talenten van onze medewerkers, bieden we onze medewerkers tevens de mogelijkheid om zich via scholing verder te ontwikkelen en te ontplooien.

Wat bieden wij jou?

Cedrah stelt eisen aan haar medewerkers, maar stelt hier uiteraard ook iets tegenover. Allereerst bieden wij goede arbeidsvoorwaarden. Cedrah maakt gebruik van de CAO VVT waarbij het marktconforme salaris wordt bepaald door de FWG-systematiek. De hoogte van je salaris hangt af van je ervaring en de functie waarvoor je in aanmerking komt. In november belonen we onze medewerkers graag met een eindejaarsuitkering van een volledige dertiende maand en in de maand mei met vakantiegeld van 8%. Dit laatste bedrag wordt maandelijks ‘gespaard’ en in de maand mei uitgekeerd.

Verzekering

Cedrah heeft collectiviteitsafspraken met Prolife Verzekeringen. Wanneer je bij hen een verzekering afsluit, ontvang je collectiviteitskorting.

Allerlei contracten

Binnen Cedrah zijn zowel fulltime, parttime als flexibele contracten mogelijk, waarbij een fulltime werkweek bij ons uit 36 uur bestaat. In overleg met je leidinggevende maak je afspraken over de werktijden. Hierbij houden we rekening met de wensen en verwachtingen van cliënten en vinden we overeenstemming met jouw wensen en behoeften.

Ontwikkelingsmogelijkheden

Cedrah hecht veel waarde aan ontwikkeling en ontplooiing van medewerkers. Samen met je leidinggevende gaan we op zoek naar passende doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. Cedrah kent een uitgebreid e-learningssysteem, heeft een actief opleidingsklimaat en mag zich erkend leerbedrijf noemen (SBB).

Samen

Werken binnen Cedrah betekent werken binnen professionele en hechte teams. Met elkaar zijn we verantwoordelijk voor een kwalitatief goede zorg- en dienstverlening vanuit ons hart. Cedrah kent leefregels waarin vanuit Bijbels perspectief de omgang met elkaar is verwoord. Tot slot bieden we je de kans écht iets kunnen betekenen voor je naaste.