Snuffelstage of meeloopdag

BOL studenten van MBO en HBO opleidingen kunnen tijdens hun stage de geleerde theorie in de praktijk brengen. Je ontvangt naast begeleiding ook een prima stagevergoeding. Ben je nog aan het nadenken over een toekomstige MBO of HBO opleiding? Wellicht is een snuffelstage of meeloopdag dan iets voor jou. Zo kun je ontdekken of de zorg iets voor jou is. Aarzel niet langer en neem contact op met de praktijkopleider van de locatie bij jou in de buurt.

Maatschappelijke stage

Of misschien ben je wel op zoek naar een maatschappelijke stage? Ook dan ben je bij Cedrah aan het juiste adres. Je kan extra aandacht geven aan de ouderen in het woonzorgcentrum door een spelletje, wandeling, kopje thee of gewoon een gesprekje. Het zijn de kleine dingen die het doen. Ook in de keuken, het restaurant, huishouding of linnenkamer kan je leerzaam en nuttig werk doen.

Ben je enthousiast geworden en sta je al in de startblokken? Neem dan contact op met de praktijkopleider van de locatie bij jou in de buurt. Let op, interesse om bij locatie Nebo (Zwijndrecht) aan de slag te gaan voor een maatschappelijke stage? Neem dan contact op met de coördinator informele zorg van Nebo.

Wist je dat Cedrah ook een erkend leerbedrijf is voor administratieve en secretariële opleidingen? Vraag gerust naar de mogelijkheden!