Praattafel in Beth-San

Om bewoners en bezoekers van Beth San een nog warmere en gezelligere omgeving te bieden, is onlangs door het activiteitenteam een prachtige praattafel geïntroduceerd in het hart van het zorgcentrum.

De praattafel is een prachtige ontmoetingsplek met een gezellige ronde tafel en zes comfortabele stoelen. Deze plek biedt bewoners en hun bezoekers de gelegenheid om samen te komen, vriendschappen te sluiten en te genieten van verschillende activiteiten. Op de tafel vindt men spelletjes, puzzels en er is een goed gevulde lectuurmand, waardoor er altijd wel iets te doen is. Voor de bewoners is er vlak bij de tafel koffie, thee en koek verkrijgbaar.

Teamleider Rianne de Jong is erg blij met het initiatief van de praattafel: “de praattafel zorgt voor een gevoel van gemeenschap en verbondenheid. Het is niet alleen voor bewoners, maar staat open voor iedereen die de warme sfeer van Beth San wil ervaren. Dus, of u nu een bewoner bent of op bezoek komt, we heten u van harte welkom om plaats te nemen aan de praattafel en deel te nemen aan deze gezellige gemeenschapservaring. Beth San zet zich graag in voor het welzijn van haar bewoners en het versterken van de gemeenschap. De introductie van deze praattafel is een van de vele manieren waarop wij dit nastreven.”