Bij speciale gelegenheden zoals bijvoorbeeld het vieren van uw verjaardag kunt u – op afspraak – in het restaurant ook uw familie of andere gasten ontvangen.

Restaurant Amandelhof

In de brasserie van Bloesemhove bent u van harte welkom voor een kop koffie of een lekkere lunch. De brasserie is geopend van 8.30 – 16.00 uur.

Restaurant Beth-San

Dagelijks (m.u.v. zondag) bent u in Beth-San van 12.00 – 13.30 uur van harte welkom om te genieten van een heerlijk driegangendiner en in contact te komen met andere senioren uit uw omgeving.

Reserveren

Als u ’s middags in ons restaurant wilt dineren, kunt u via het servicepunt (receptie) tot uiterlijk 1 dag van tevoren tot 17.00 uur reserveren. Voor grote groepen is het wenselijk uw reservering wat langer van tevoren aan ons door te geven. Diners voor groepen van meer dan 15 personen zijn in overleg ook buiten de gebruikelijke openingstijden mogelijk. Wilt u iemand verrassen? Bij het servicepunt zijn dinerbonnen voor het restaurant te koop!

Restaurant Eben-Haëzer

Van maandag tot en met zaterdag bent u in het restaurant van woonzorgcentrum Eben-Haëzer van harte welkom! Het buffet van Restaurant Zeelicht is geopend tussen 9.30 en 15.00 uur en het dagmenu wordt geserveerd vanaf 12.15 uur. Heeft u iets te vieren? Dan verzorgen we graag een gezellig samenzijn voor u met een receptiearrangement of een warm buffet met een heerlijk dessertbuffet.

Reserveren

U kunt zonder afspraak binnenlopen in het restaurant van Eben-Haëzer. Voor grote groepen vragen wij u om een reservering bij ons te maken.

Restaurant Nebo

Van maandag tot en met vrijdag bent u in het restaurant van woonzorgcentrum Nebo in Zwijndrecht van harte welkom! Tussen 12.15 – 13.30 uur kunt u genieten van een heerlijk driegangenmenu en in contact komen met andere senioren uit uw omgeving.

Reserveren

Via het servicepunt (receptie) kunt u tot uiterlijk 10.00 uur op de dag zelf reserveren. Voor grotere groepen (vanaf ca. 8 personen) is eerder reserveren wenselijk.

Restaurant Rehoboth

Dagelijks (m.u.v. zondag) bent u in Rehoboth van 12.00 – 13.00 uur van harte welkom om te genieten van een heerlijke warme maaltijd en in contact te komen met andere senioren uit uw omgeving. Reserveren is niet nodig.

Brasserie Uitzicht

U bent van harte welkom in onze Brasserie ‘De Kombuis’ in Uitzicht om te komen genieten van koffie met koek, een hartig broodje, eigen gemaakt gebak op dinsdag of het snackuurtje op vrijdag. Op de zaterdagen kunt u een warme maaltijd, soep van de dag, patat en snacks komen eten. We zijn u ook graag van dienst als u iets te vieren heeft! U kunt hiervoor de zaal reserveren.