150 kinderbijbels

Op 1 april kwamen dhr. en mw. Van Heiningen in d’Amandelhof om een presentatie te geven over de Bonisa Zending. Zij gaven een kijkje in de werkzaamheden van de stichting. Zij zijn zelf een aantal keer in China geweest en hebben daar met eigen ogen het werk mogen aanschouwen.

Ze vertelden dat de taal moeilijk is om te verstaan; laat staan om te leren. Maar, zoals dhr. Heiningen vertelde, is er één woord dat men in alle talen kan verstaan: Jesua. Hierin klinken de klanken van de naam Jezus door.

We konden de stichting een cheque overhandigen van € 620,- voor kinderbijbels in China. Dit mooie bedrag is verzameld door de verkoop van kaarten en een collecte. Het echtpaar Van Heiningen heeft het bedrag uit hun verkoop aangevuld tot € 750,-. In totaal kunnen daar 150 Chinese kinderbijbels van gekocht worden.

Prachtig dat we met elkaar hier een steentje aan hebben bijgedragen en iedereen hartelijk dank voor het kopen van de kaarten! Die kaarten zijn overigens nog steeds te koop bij het servicepunt van d'Amandelhof, steeds voor een ander doel.