Woonzorgcentrum Rehoboth bestaat 50 jaar!

Woonzorgcentrum Rehoboth in Goes bestaat 50 jaar! Een bijzondere mijlpaal, waar we dankbaar bij stil willen staan. In de week van 19 t/m 24 september 2016 organiseren we allerlei activiteiten voor bewoners, vrijwilligers, medewerkers en wijkbewoners.

Wil je delen in de feestvreugde? Er zijn ook diverse activiteiten voor iedereen die zich betrokken weet op Rehoboth. Je bent van harte welkom op de volgende momenten:

Markt met Amerikaanse veiling
We organiseren op zateradg 24 september een gezellig markt in woonzorgcentrum Rehoboth! Van 10.00 - 15.00 uur kun je lekker struinen langs de vele kramen en op de rommelmarkt, en genieten van een lekker broodje hamburger en overheerlijke kibbeling! De opbrengst van de markt is bestemd voor de aankleding van de algemene ruimtes van Rehoboth. Om 11.00 uur start de Amerikaanse veiling met o.a. een midweek weg naar Casa Familia Voorthuizen, huishoudelijke apparatuur, een iPod wekkerradio, bedlinnen… Zorg dat je erbij bent!

Reünie voor oud-medewerkers en -vrijwilligers
Op zaterdag 1 oktober vanaf 15.00 uur hebben oud-medewerkers en oud-vrijwilligers de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en verhalen op te halen over die 'goeie ouwe tijd'! Klik hier voor meer info.

Jubileumbijeenkomst
Aansluitend aan de reünie wordt een muzikale jubileumbijeenkomst gehouden in de Sionkerk te Goes. Onder het thema Dankbaarheid blikken we terug op de afgelopen 50 jaar. Diverse sprekers en zangkoren zullen hun medewerking aan deze avond verlenen. Van harte welkom!