Sateetjes en saamhorigheid

Een heerlijke geur van geroosterde hamburgers, kipsaté, worst en varkenslapjes brengt ons op woensdag 25 september 2019 naar de Hofzaal van d’Amandelhof. Er heerst een gezellige drukte. De medewerkers zijn bij elkaar gekomen voor een heerlijke barbecue. We zien ook veel nieuwe collega’s. Er worden gezellige gesprekken gevoerd.
Helaas is het geen weer om buiten te zitten. Buiten zijn drie mannelijke collega’s ijverig aan het bakken. Binnen vinden vlees, stokbrood, salade en patat gretig aftrek. Gelukkig hoeft er aan het eind van de avond niets weggegooid te worden: de overgebleven worstjes, hamburgers en sateetjes gaan lekker in een zakje met collega’s mee naar huis.

Waardering

d’Amandelhof biedt deze barbecue aan als waardering voor het vele extra werk wat de afgelopen zomer is verzet. De warmte maakte het toch wel extra pittig. En het is altijd een hele klus om het werkrooster in de zomer rond te krijgen. Met inzet van veel flexibele medewerkers en vakantiekrachten is het weer gelukt. En de sfeer was vaak goed! Als er weer eens een waterfestijntje aan de gang was, klonk het gelach door het huis. Zo hielden we met elkaar de sfeer vast en was het  niet erg om een stapje harder te moeten lopen.

Locatiemanager Marianne de Vries bedankt iedereen voor deze inzet. In het gebed voor de maaltijd wordt ook dank gebracht aan God, Die ons kracht geeft om ons werk te doen.