Dankbaar voor positief resultaat ISO-audit

Op 20 en 21 februari jl. heeft de jaarlijkse externe ISO audit plaatsgevonden. De auditoren bezochten de woonzorgcentra Rehoboth in Goes en Nebo in Zwijndrecht en hebben een audit gedaan bij het Centraal Bureau in Capelle aan den IJssel.

Het centrale thema van de audit was Sterke Teams. De auditoren hebben getoetst hoe de voortgang van het invoeren van Sterke Teams verloopt, hoe de Sterke Teams functioneren, hoe de rol van interne coaches is en hoe de Team Ontwikkel Monitor (TOM) wordt gebruikt. Naast het thema Sterke Teams zijn ook de verplichte onderwerpen die nodig zijn voor de ISO certificering getoetst.

Het eindresultaat van de audit was opnieuw verblijdend. De auditoren hebben veel mooie en sterke punten gezien bij Cedrah. Een sterk punt waar de auditoren bijzonder positief door verrast waren, is de manier waarop Cedrah werkt aan ontwikkeling van de organisatie door het invoeren van Sterke Teams. Cedrah heeft daarmee voor een geheel eigen – organische – vorm gekozen waarin de relatie tussen cliënt en teams optimaal versterkt wordt.

Natuurlijk zijn er verbeterpunten. Goede punten om de komende tijd mee aan de slag te gaan.

De eindconclusie van de auditoren is: Cedrah voldoet aan de eisen van ISO9001:2015. Opnieuw gaven zij de organisatie complimenten voor de gastvrijheid en de positieve sfeer. De auditoren hopen D.V. januari 2020 terug te komen voor de her-certificering.