Boeiende lezing Kom over en Help in d'Amandelhof

Op woensdag 19 november jl. gaf stichting Kom over en Help in woonzorgcentrum d'Amandelhof te Capelle aan den IJssel een boeiende lezing over winterhulp. Er was veel belangstelling van zowel bewoners als bezoekers.

De presentator van deze middag schetste een beeld van het leven van alle dag in de gebieden waar de stichting werkzaam is. Als leidraad in zijn verhaal had hij de doelstelling van de stichting. Kijk voor meer informatie over het werk van Kom over en Help eens op: www.komoverenhelp.nl/winterhulp.


Grote nood en wonderlijke zorg
Het was een fijne en boeiende middag, waarin we stil werden van de grote nood in de gebieden waar de stichting werkzaam is. We mochten ook horen van de wonderlijke zorg die de Heere aan deze mensen besteed. Met de bijdrage vanuit d'Amandelhof kunnen zes gezinnen de winter doorgeholpen worden. Een ieder hartelijk dank voor zijn of haar bijdrage!

Kaartenverkoop

In d'Amandelhof worden kaarten verkocht voor dit mooie doel. Wilt u een bijdrage leveren aan het werk van stichting KOEH? Loop dan eens binnen in d'Amandelhof om een stapel mooie kaarten te kopen. Graag tot ziens!