Vrijwilligers en medewerkers d'Amandelhof in het zonnetje gezet

Op maandag 14 mei werden in het kader van de Dag van de Zorg vrijwilligers en medewerkers van Woonzorgcentrum d’Amandelhof in het zonnetje gezet. Als dank voor hun trouwe inzet ontvingen zij een spelletje waarmee je met elkaar een toren kunt bouwen. Dit strategische spelletje ontvingen zij samen met het strategisch plan van Cedrah.

Sterren
Vier vrijwilligers kregen speciale aandacht: zij vierden hun 12½-jarig jubileum. Locatiemanager Marianne de Vries bedankte hen hartelijk voor hun jarenlange inzet. “Wat zou een zorgcentrum zijn zonder vrijwilligers? Ze zijn onmisbaar! Er is een uitspraak ‘Als elke vrijwilliger een ster kreeg, dan werd het nooit meer donker’. Dat zou ook zeker gelden voor d’Amandelhof. Zoveel sterren van vrijwilligers, die zich steeds weer betrokken voelen tot de bewoners.” Marianne de Vries wenst hen nog vele jaren de gezondheid en levenslust om als vrijwilliger actief te zijn. De vier jubilarissen ontvangen een vrolijk boeket.

Waardering
Tijdens een gezellige lunch sprak Marianne de Vries haar waardering uit naar de medewerkers. “Jullie zijn toonbeelden van liefde voor de bewoners. Niets is teveel. Altijd weer hoor ik en zie ik hoe je graag het beste wilt voor de bewoner. Dat je keer op keer klaar staat om een dienst in te vullen voor een collega die ziek is of het moeilijk heeft. Geweldig. We hebben echt een topteam in d’Amandelhof!”
Naast het strategisch spelletje met het strategisch plan ontvingen de medewerkers een kaart van hun teamleider met waarderende woorden en een waardebon die als team besteed kan worden aan een gezamenlijke activiteit.