Vrijwilligersverwenavond in Beth-San

Voor meer dan 100 vrijwilligers waren de rollen donderdag 24 november omgedraaid. Ze hoefde nu eens niet klaar te staan voor een ander, maar werden zelf in de watten gelegd. Met elkaar genoten zij van een overheerlijk buffet, de onderlinge ontmoeting en gezelligheid.


De vele vrijwilligers van Beth-San staan graag klaar voor de bewoners. “Het geeft zo’n voldoening en je ontvangt er zoveel waardering voor terug” geven zij aan. Vijf trouwe vrijwilligers werden extra in het zonnetje gezet. Zij vierden hun 12,5, 25 of 35 jarig jubileum als vrijwilliger in Beth-San.

Wilt u onze bewoners ook onvergetelijke momenten bezorgen door met hen een praatje te maken, koffie te drinken, gezelligheid te bieden, een spelletje te spelen, te gaan fietsen of wandelen? Ook praktische hulp met het eten en/of koffieschenken, bewoners naar de zaal brengen etc. is van harte welkom. Als u bereidt bent om iets van uw tijd in te zetten (al is het b.v. maar één moment in de maand) neem dan contact op met Annelies Simons, coördinator informele zorg (telnr. 079 – 5931840, e-mail: a.simons@cedrah.nl) of vul via de website een aanvraagformulier vrijwilligerswerk in.