Woonzorgcentrum Rehoboth opent restaurant!

Na een periode van verbouwen en voorbereiden is het eindelijk zover: het restaurant van woonzorgcentrum Rehoboth in Goes is geopend! Niet alleen bewoners van Rehoboth kunnen gebruik maken van het restaurant, iedereen die buiten de deur wat wil eten of drinken is van harte welkom. We hopen dat het restaurant een fijne en gezellige ontmoetingsplek wordt voor bewoners, huurders, familie en mensen uit de buurt.

Tussen 12.15 en 13.30 uur wordt er dagelijks een warme maaltijd geserveerd en kan er besteld worden van de kleine kaart. Daarnaast is er op ieder moment van de dag koffie en thee te krijgen.

De Lepelaar
De ruimte waar het restaurant gevestigd is bestond oorspronkelijk uit twee ruimten die beiden al een naam hadden: 'De Huismus' en 'De Wielewaal'. Er was een prijsvraag uitgeschreven voor een nieuwe naam voor het restaurant. Hierop kwamen meer dan 40 reacties binnen! De interieurcommissie heeft een selectie van namen gemaakt en gekozen voor de naam die 6x ingediend is. Tijdens de opening van het restaurant op maandag 4 april jl. is de nieuwe naam onthuld: De Lepelaar!


Van harte welkom!

We nodigen u van harte uit om het nieuwe restaurant te komen bekijken en gezellig een hapje mee te eten, of even een lekker bakkie koffie te drinken. Tot ziens in De Lepelaar!