NL-doet in woonzorgcentrum Rehoboth

Op 11 en 12 maart 2016 tijdens NLdoet staken veel mensen de handen uit de mouwen.
NL-doet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds.


Met NL-doet stimuleert het Oranje Fonds jong en oud om zich in te zetten voor de samenleving en zet vrijwillige inzet in de spotlights. Overal in het land waren deze dagen leuke vrijwilligersactiviteiten te doen. Zoals het opknappen van een clubhuis, een dierenverblijf of een speeltuin, een paar uur erop uit met ouderen of gehandicapten behoren ook tot de activiteiten.

Ook Woonzorgcentrum Rehoboth zette op zaterdag 12 maart de deuren open voor veel vrijwilligers.
De hele morgen werd er druk schoongemaakt, gebakken en geklust. De ramen kregen een sopje, rollators en rolstoelen werden door de wasstraat gehaald, de vloerbedekking werd gereinigd.
Op de woongroepen werden heerlijke pannenkoeken en appeltaarten gebakken. Er werd een boom omgezaagd en de kippen kregen een uitloopren. Door het prachtige weer kon er ook gewandeld worden met een aantal bewoners. De bewoners welke in de zaal bleven konden genieten het prachtige orgelspel van een jonge organist.
Door het enthousiasme en de enorme inzet van vrijwilligers is er deze morgen heel veel werk verzet.
Locatiemanager Kees van Moolenbroek is daar erg dankbaar voor. Hij wil graag alle vrijwilligers en medewerkers bedanken voor hun belangeloze inzet op deze dag!