Feestelijke officiële ingebruikname rolstoelbus Beth-San

Op donderdag 20 februari jl. werd de gloednieuwe rolstoelbus van woonzorgcentrum Beth-San officieel in gebruik genomen. Tijdens deze feestelijke bijeenkomst overhandigde Teunis Stoop, bestuurder van Cedrah, een reuze sleutel aan Marian Bukman, deelneemster van de dagbesteding van Beth-San. Daarmee was de ingebruikname een feit.

“Wij zijn enorm blij met deze nieuwe aanwinst. Als woonzorgcentrum zijn wij verantwoordelijk voor het vervoer van onze cliënten van de dagbesteding. Met taxi’s ging dit lang niet altijd even voorspoedig. We verwachten daarom dat de bus een grote toegevoegde waarde heeft voor het welzijn van onze cliënten, maar ook voor het welzijn van onze bewoners. We willen de bus ook gaan gebruiken voor het maken van leuke uitstapjes”, vertelt Jan-Dirk Meijering, locatiemanager van Beth-San, enthousiast.

“De rolstoelbus is tegelijkertijd een mooi visitekaartje, hij is helemaal uitgevoerd in onze eigen huisstijl en daarmee ook herkenbaar.”

Voor het rijden van de bus is er een team van vrijwillige chauffeurs. Na de officiële ingebruikname kregen zij van Bas Fahrner, van de firma Rogam uit Bergschenhoek, uitleg over de werking en bediening van de bus. We hopen dat bewoners en cliënten met veel plezier veel veilige kilometers zullen afleggen in de bus.