Demonstratiemiddag BelevenisTafel Rehoboth-Goes

Nieuw in Rehoboth-Goes: de BelevenisTafel! De tafel biedt onze bewoners ontspanning, beleving en stimulering van het geheugen. Het is een verplaatsbare, rolstoelvriendelijke tafel die op elke gewenste plaats neergezet kan worden. De digitale programma’s nodigen eenvoudig uit om met elkaar te praten en gezamenlijk activiteiten uit te voeren.

Rehoboth kiest voor de Belevenistafel, omdat het bijdraagt aan het welzijn en de mogelijkheden vergroot voor familieleden, vrijwilligers en medewerkers. De programma's, speciaal ontworpen voor bewoners van verpleeg- en verzorgingshuizen, zijn op maat en sluiten aan bij de beleveniswereld van senioren. De BelevenisTafel kan worden aangepast naar eigen voorkeuren en wensen, zo ook conform de identiteit van Rehoboth.

Mede dankzij sponsorhulp van familie van onze bewoners in Rehoboth wordt de BelevenisTafel aangeschaft. Overweegt u ook een financiële bijdrage te leveren en/of wilt u graag ervaren hoe de Belevenistafel werkt? Kom dan op 9 februari naar de demonstratiemiddag in de Lepelaar! Graag uiterlijk 7 februari opgeven via L.Bosselaar@cedrah.nl.

Demonstraties om:
14.30 uur
15.00 uur
15.30 uur
16.00 uur