Rehoboth en Hebron neemt afscheid van locatiemanager Kees van Moolenbroek

Na bijna 25 jaar op verschillende leidinggevende posities binnen Cedrah, voorheen stichting Zorgverlening, te hebben gewerkt, heeft Kees van Moolenbroek zijn functie als locatiemanager neergelegd per 1 juli 2019.

De laatste weken van juni stonden in het teken van afscheid nemen. Zo verzorgden de medewerkers uit Hebron een heerlijke high tea buiten in het zonnetje en werden cadeaus overhandigd, waaronder een straatnaambordje met de naam: 'Kees van Moolenbroekpad'.            

                                                                          

In Rehoboth werd met een koffiemoment afscheid genomen van de bewoners en de vrijwilligers. Een dag later werd geluncht met (oud)collega's en andere genodigden. Er werd een mand met persoonlijke cadeautjes overhandigd namens de medewerkers van Rehoboth. De oud-collega's uit Eben-Haëzer zongen een zelf gemaakt lied over Kees. Er waren nog verschillende toespraken door Teunis Stoop, teamleider Carolien de Bruine en de cliëntenraad. Allen bedankten zij Kees voor zijn ingezet van de afgelopen jaren en wensten hem Gods zegen toe voor de toekomst.