Beth-San krijgt eigen fietsroute

Zoals u wellicht weet heeft woonzorgcentrum Beth-San in de New York Times gestaan met de fietslabyrint. De fietslabyrint is een groot beeldscherm waarmee u op de hometrainer of motomed fictieve fietsroutes door verschillende steden en landschappen rijdt. Het volledige artikel is terug te lezen op: https://www.nytimes.com/2018/08/22/world/europe/dementia-care-treatment-symptoms-signs.html

Als beloning voor onze bijdrage aan het artikel krijgen wij van de fietslabyrint een eigen route door Moerkapelle voor het fietslabyrint aangeboden. Dit is voor onze bewoners natuurlijk ontzettend leuk en herkenbaar. Om de opnames nog leuker te maken voor onze bewoners lijkt het ons geweldig (voor nu en later) als tijdens de opname van de fietstocht vrolijke mensen (inwoners, bekenden, (klein)kinderen, ondernemers etc. ) langs de route staan te zwaaien. Als u dit ook een leuk idee vindt nodigen wij u uit om vrijdag 17 mei tussen 10.00 en 10.30 uur te komen zwaaien*. Het roze gearceerde gedeelte van de route zal dan gereden worden. De start is om 10.00 uur vanaf Beth-San.

 

Als u op de hoogte gehouden wilt worden van de exacte vertrektijd en, indien nodig, wijziging in datum (b.v. bij slecht weer) mail dan uw naam en mobiele telefoonnummer naar a.kragten@cedrah.nl.

*We gaan ervan uit dat iedereen die komt zwaaien er geen bezwaar tegen heeft dat de film in het openbaar gebruikt wordt. Als u hier wel bezwaar tegen heeft vragen wij u niet binnen beeld te komen.