Vrijwilligers genieten van buffet in Beth-San

Voor meer dan 120 vrijwilligers waren de rollen donderdag 22 november omgedraaid. Ze hoefde nu eens niet klaar te staan voor een ander, maar werden zelf in de watten gelegd. Met elkaar genoten zij van een overheerlijk buffet, de onderlinge ontmoeting en gezelligheid.

Het jaarlijkse terugkerende vrijwilligersbuffet wordt altijd zeer gewaardeerd. “Vrijwilligers vinden het erg gezellig en leuk om elkaar eens in een andere setting te ontmoeten”, weet Corine Honkoop, coördinator informele zorg. Daarnaast genieten allen aanwezig zichtbaar van het heerlijke eten. Het buffet wordt dan ook met grote zorg samengesteld. “We willen hiermee echt laten blijken hoezeer we de inzet van de vrijwilligers waarderen”, geeft Corine aan, “ze hebben deze erkenning dubbel en dwars verdiend.” Eén trouwe vrijwilliger werd extra in het zonnetje gezet. De heer H. Lindhout vierden zijn 25 jarig jubileum als vrijwilliger in Beth-San.

Corine geeft aan erg blij te zijn met de grote groep trouwe vrijwilligers in Beth-San. Extra hulp is echter altijd welkom. Veel bewoners fleuren op van een stukje onverdeelde aandacht.

Lijkt u of jou het ook leuk onze bewoners onvergetelijke momenten te bezorgen door met hen een praatje te maken, koffie te drinken, gezelligheid te bieden, een spelletje te spelen, te gaan fietsen of wandelen? Neem dan contact op met Corine Honkoop, coördinator informele zorg (telnr. 079 – 5931840, e-mail: a.c.honkoop@cedrah.nl) of vul via de website een aanvraagformulier vrijwilligerswerk in.