Markt en Open huis tijdens wijkdag Goes-Oost

Op zaterdag 26 september 2015 was het een gezellige drukte in de wijk Goes-Oost. Tijdens de openingsceremonie om 10.00 uur, bij het wijkgebouw, heeft wethouder André van der Reest de wijkdag feestelijk geopend. In de straat van het wijkgebouw waren diverse activiteiten georganiseerd. Zo waren er creatieve workshops en een stepclinic. Er kon een wens voor de wijk opgeschreven worden bij de wensboom. Ook was ereen puzzel-wandeltocht door de wijk langs alle deelnemende organisaties. De brandweer was aanwezig en er kon kennis worden gemaakt met de wijkagent. In de wijk Goes-Oost waren er 22 organisaties, kerken, scholen, etc. welke de deuren open hadden gezet voor bezoekers en waren er 6 werkgroepen aanwezig om te laten zien wat zij voor de wijk betekenen.

Markt en open dag Rehoboth
Al vroeg in de morgen, tijdens de eerste zonnestralen, waren er veel vrijwilligers actief om alles in en om Rehoboth klaar te zetten voor de markt en open huis. Iedereen was van harte welkom om een kijkje te komen nemen op onze gezellige markt, gebakken kibbeling te eten en/of een bakje koffie te drinken in de koffie hoek. Veel mensen hadden gebruik gemaakt van onze uitnodiging waardoor het een gezellige drukte werd.

Rebuswedstrijd
Voor de kinderen werd het om 16.00 uur spannend! Wie heeft de rebuswedstrijd gewonnen?
Onder toeziend oog van veel kinderen werden er 2 prijswinnaars getrokken. Categorie groep 1 t/m 4: Rebecca Sulman uit Goes, en categorie groep 5 t/m 8: Luuk Kaljouw uit Lewedorp. Zij ontvingen beiden een boekenbon van €12,50. Van harte gefeliciteerd!