Volg ons nieuws

In deze jubileummaand brengen we met regelmaat verslag uit over de festiviteiten. Leest u mee? Houd dan onze nieuwspagina in de gaten!

Beth-San

Jubileumbijeenkomst D.V. donderdag 1 september
Aanvang 14.30 uur, inloop 14.00 uur
Van harte welkom op onze muzikale jubileumbijeenkomst in de Gereformeerde Gemeente van Moerkapelle, Kerkstraat 14. We hebben een mooi programma samengesteld om dit bijzondere moment met elkaar te vieren.

Boeken- en kleedjesmarkt inclusief reünie D.V. zaterdag 10 september
9.30 – 14.00 uur
Tijdens deze markt zijn ook oud-medewerkers en -vrijwilligers van Beth-San van harte uitgenodigd. Bij de markt is een speciale ruimte ingericht om elkaar te ontmoeten en herinneringen op te halen. Wie weet kom je je oude collega tegen!

Start jubileumweek D.V. zaterdag 24 september
10.45 – 12.30 uur
We hijsen de jubileumvlag onder muzikale begeleiding en onthullen een fotowand die ons mee terugneemt in de tijd. Van harte welkom om deze feestelijke bijeenkomst bij te wonen.

Reünie D.V. zaterdag 24 september
15.00 – 17.00 uur
Oud-medewerkers en -vrijwilligers zijn van harte uitgenodigd om onder het genot van een hapje en een drankje elkaar te ontmoeten en herinneringen op te halen. Dit kan onder andere aan de hand van talloze foto’s die we in de loop der jaren hebben verzameld. Daarnaast kunt u een rondleiding krijgen door ‘het Nebo van nu’.
Aanmelden kan via nebo.jubileum@cedrah.nl

Markt D.V. woensdag 28 september
10.00 – 15.00 uur
Op het terrein rondom Nebo is er een leuke markt waar allerlei producten verkocht zullen worden. Ook aan de kinderen hebben wij gedacht. Voor hen staat er een springkussen klaar! Daarnaast is het mogelijk om een rondleiding door Nebo te krijgen. Kom je ook langs?

Jubileumbijeenkomst D.V. vrijdag 30 september
Aanvang: 19.30 uur
We staan met elkaar stil bij ons 50-jarig jubileum en sluiten gezamenlijk onze jubileumweek af. Er zullen diverse sprekers zijn en ons speciaal samengestelde ‘Nebo-koor’ zal daar optreden.
De bijeenkomst vindt plaats in de Eben-Haëzerkerk van de Gereformeerde Gemeente in Zwijndrecht, Burgemeester Jansenlaan 37.