Dagje meelopen

Sta je op het punt een opleiding te kiezen? Of denk je erover na weer te gaan werken nu je kinderen wat ouder zijn? Of twijfel je over het maken van een overstap vanuit een andere sector naar het werken in de zorg? En ben je benieuwd of het werken in de zorg bij jou past? Kom het werken in de zorg zelf ervaren door een dagje mee te lopen met een verzorgende of een verpleegkundige. Een dagje meelopen is op elke locatie van Cedrah mogelijk.

Oriëntatiebaan

Ouderenzorg iets voor jou? Je wilt graag een bewuste keuze maken want een carrièreswitch is een grote stap. Je realiseert je dat je pas ontdekt of iets echt bij je past als je het zelf kunt ervaren. Dat kan via een oriëntatiebaan!

Wat is een oriëntatiebaan?

Een oriëntatiebaan geeft je de mogelijkheid om tegen betaling op ontdekkingstocht te gaan in een van de woonzorgcentra van Cedrah. In een periode van drie maanden word je meegenomen en begeleidt door onze gepassioneerde medewerkers. Zij laten je kennis maken met het werken in de ouderenzorg.

Tijdens de drie maanden bespreken we samen hoe je de oriëntatiebaan ervaart. Mocht de oriëntatiebaan voor jou aanleiding zijn een opleiding te gaan volgen om je te bekwamen tot verzorgende, verpleegkundige of helpende, dan helpt Cedrah je graag op weg.

Contact

Heb je vragen over werken bij Cedrah of wil je een open sollicitatie doen? Neem dan contact op met:

Annemarie Lommers Recruiter 06 21 13 68 91