Algemeen

Huurprijs
880,- p/mnd
Servicekosten
110,- p/mnd

Bouw

Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
2001-
Staat van onderhoud (binnen)
uitstekend
Staat van onderhoud (buiten)
uitstekend

Appartement

Appartement type
portiekflat
Kenmerk
service flat
Kwaliteit
luxe
Open portiek
nee

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
153 m3
Woonoppervlakte
56 m2
Externe bergruimte)
3 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
5 m2
Totaal oppervlakte
59 m2

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Energie

Energielabel
C

Faciliteiten

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Buitenruimte

Tuin
geen tuin
Balkon
1

Beschrijving

Cedrah, dáár wil ik wonen!

Bent u op zoek naar een levensloopgeschikte woning met verschillende voorzieningen binnen handbereik?
Bewoners van de woningen binnen dit complex kunnen gebruik maken van verschillende diensten die Cedrah biedt. U kiest waar u behoefte aan heeft en wat past bij uw huidige of toekomstige situatie. Huishoudelijke hulp, professionele zorg of verschillende activiteiten in het naast gelegen zorgcentrum Cedrah helpt u graag op weg.
De woningen zijn voorzien van een personenalarmeringssysteem, zodat u op elk moment van de dag kunt alarmeren. Tegen betaling kunt u een warme maaltijd ontvangen vanuit Rehoboth.

Bij Cedrah bieden wij onze huurders wonen, zorg en aanvullende diensten vanuit een reformatorische levensovertuiging. Gods Woord staat centraal. Van onze huurders en toekomstige huurders verwachten wij dat men deze levensovertuiging onderschrijft en ook vanuit deze identiteit invulling geeft aan het dagelijks leven.

Complex aanleunwoningen Rehoboth Goes
Het kleinschalige complex bestaat uit 24 aanleunwoningen van verschillende typen. Het complex maakt onderdeel uit van zorgcentrum Rehoboth. Zorgcentrum Rehoboth is binnendoor te bereiken. De aanleunwoningen zijn te bereiken via een aparte ingang naast de hoofdingang van zorgcentrum Rehoboth. Zowel in de toegangshal als in de woonkamer is een intercom aanwezig en in de hal hangen de postbuskasten. Tevens is er een aparte fietsenberging beneden aanwezig. Woningen zijn te bereiken via de lift of met een trap. De woningen liggen aan inpandige gangen.

Woningomschrijving.
Deze twee-kamerwoningen (3 appartementen) zijn voorzien van een lichte hal die toegang geeft tot alle vertrekken, behalve de badkamer. De woonkamer aan de voorzijde van de woning heeft een aangename lichtinval. De open keuken heeft een ruime opzet. Zowel vanuit de hal als de woonkamer is de slaapkamer bereikbaar. De woonkamer heeft toegang tot het balkon. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot een ruime badkamer met o.a. verhoogd toilet.
Verder is er in de woning een inpandige berging aanwezig. De berging is voorzien van een eigen wko-installatie en aansluiting voor een wasmachine.

Overige informatie
Deze woning is niet beschikbaar.
Als er op dit moment geen woning beschikbaar is, maar zou wel graag een keer binnen een kijkje willen nemen of op een geïnteresseerden lijst geplaatst willen worden. Vraag dan een bezichtiging aan via de knop “bezichtiging aanvragen” of neem contact met ons op via 0118-676600.

Disclaimer:
Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De op de plattegrond aangegeven afmetingen zijn indicatief.