Wensen vastleggen

Bij het ouder worden kan door lichamelijke of geestelijke achteruitgang opname in een zorginstelling noodzakelijk zijn. Voor u (en uw familie) is dit een ingrijpende gebeurtenis die allerlei veranderingen met zich mee brengt. Te midden van al deze veranderingen wordt de keuze voor een reformatorische zorginstelling veelal ingegeven vanwege dezelfde vertrouwde en herkenbare sfeer, die u ‘van huis uit’ gewend bent.

Het kan echter voorkomen dat u, wanneer opname noodzakelijk wordt, zelf niet meer in staat bent om deze keuze bewust en weloverwogen te maken. Er zijn diverse mogelijkheden om uw wensen met betrekking tot zorgverlening vast te leggen. In de folder Wensen vastleggen leest u hier meer over. Download de folder hier. De bijbehorende wilsverklaring kunt u hier downloaden. Heeft u liever een papieren versie van de folder en/of de wilsverklaring? Deze kunt u opvragen via het Centraal Bureau van Cedrah, bereikbaar via info@cedrah.nl of 088 - 587 00 50.

Brochure 'Zó wil ik het als mijn sterven daar is'
In de brochure ‘Zó wil ik het als mijn sterven daar is’ kunt u uw wensen kenbaar maken rondom uw sterven en begrafenis. Het schriftelijk vastleggen van uw wensen neemt uw nabestaanden heel wat zorgen uit handen en zorgt ervoor dat straks uw begrafenis zal plaatsvinden op een wijze die u wenst.

Auteur: Cedrah
Prijs: €2,50 (incl. verzendkosten)
U kunt de brochure(s) direct online bestellen. Vul hiervoor het formulier hieronder in.