Onze woonlocaties

d'Amandelhof te Capelle aan den IJssel
Het seniorencomplex van locatie d’Amandelhof is gebouwd tegen het zorggebouw. Op dit moment worden er op deze locatie 25 woningen verhuurd. Alle woningen zijn 2-kamerappartementen.

Oorden Staete in Rotterdam (voorheen Avondrust)
Appartementencomplex Avondrust in de Rotterdamse wijk IJsselmonde telt 116 woningen. Er zijn 1-kamer, 2-kamer en 3-kamerwoningen aanwezig. 

Beth-San in Moerkapelle 
De kleinschalige woonblokken bij woonzorgcentrum Beth-San bestaan uit twee type woningen. Er zijn 30 woningen aanwezig. 6 hiervan hebben door een uitbouw aan de woonkamer een iets grotere woonkamer dan de overige woningen. In 2014 zijn alle woningen grondig gerenoveerd. 

Eben-Haëzer in Middelburg
De appartementen bij woonzorgcentrum Eben-Haezer bevinden zich naast en tegenover het zorggebouw. Er zijn 2-kamer en 3-kamerwoningen.

Nebo in Zwijndrecht
Naast het zorggebouw staan 31 aanleuningen die de naam Borghave dragen. Dit zijn 2-kamer en 3-kamerappartementen. Bovenop het woonzorgcentrum is een woontoren gerealiseerd met 44 fraaie 3-kamer seniorenappartementen (koop/huur), genaamd Neborgh. 

Rehoboth in Goes
Direct naast het woonzorgcentrum staan 24 aanleunwoningen. Dit zijn 2-kamer en 3-kamerappartementen. Iets verderop bevindt zich de Marnixflat, ook onderdeel van Cedrah. Dit is een appartementencomplex en bestaat uit 52 2-kamerappartementen.

Uitzicht in Vlaardingen
Het appartementencomplex van Uitzicht is direct verbonden aan het woonzorgcentrum en bestaat uit 72 tweekamerwoningen en 16 3-kamerwoningen. Deze woningen worden gedurende het jaar gerenoveerd.