Onze woonlocaties

Cedrah biedt de mogelijkheid om op verschillende locaties zelfstandig te wonen. Wonen in een serviceflat of aanleunwoning van Cedrah betekent veilig en comfortabel wonen in een vertrouwde omgeving. Staat de woonlocatie in de buurt van, óf grenzend aan het zorggebouw van Cedrah, dan is de zorg binnen handbereik. Niet alle woonlocaties bevinden zich in de buurt van een zorglocatie. Dit zijn de zogenaamde serviceflats. In de serviceflats zorgt Cedrah onder andere voor het beschikbaar stellen van personenalarmering.

Amandelhof in Capelle aan den IJssel
Bij deze locatie vindt nieuwbouw plaats. Het oude zorggebouw en het seniorencomplex maken plaats voor drie gloednieuwe gebouwen: Waterhove, Bloesemhove en Zonnehove. In gebouw Waterhove bevinden zich de appartementen waarin zorg met een WLZ-indicatie geleverd kan worden. Dit gebouw is reeds gebouwd en is in april 2021 in gebruik genomen. Bloesemhove betreft het gebouw met sociale huurappartementen en in Zonnehove worden vrije sector huurwoningen en koopappartementen gerealiseerd. Houd www.nieuwbouwamandelhof.nl in de gaten voor meer informatie over de nieuwbouw van Amandelhof!

Beth-San in Moerkapelle
In Moerkapelle staat woonzorgcentrum Beth-San. Naast het woonzorgcentrum staat het wooncomplex Wilde Veenen, dat uit drie woonblokken bestaat. In deze woonblokken zijn in totaal 30 woningen aanwezig, waarbij per blok vijf op de begane grond en vijf op de eerste verdieping. Bovendien hebben er per blok twee woningen een uitbouw, waardoor de woonkamer net iets groter is. Alle woningen op de begane grond hebben een eigen terras en de woningen op de eerste verdieping beschikken over een eigen balkon. In 2014 zijn de woningen grondig gerenoveerd en levensloopbestendig gemaakt, met als doel dat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt wonen. Om te kunnen voldoen aan de grote vraag naar levensloopgeschikte appartementen in de nabijheid van (zorg)voorzieningen gaat Cedrah verder met het ontwikkelen van een appartementencomplex naast het woonzorgcentrum. Houd www.nieuwbouwbethsan.nl in de gaten voor meer informatie over dit nieuwbouwproject!

Eben-Haëzer in Middelburg
In de mooie stad Middelburg is woonzorgcentrum Eben-Haëzer gelegen. Grenzend aan het woonzorgcentrum zijn dertien aanleunwoningen te vinden, waarvan zes tweekamerwoningen en vijf driekamerwoningen. Tegenover het woonzorgcentrum staat een seniorencomplex met zestien tweekamerappartementen. Alle woningen zijn levensloopbestendig, zodat u zelfstandig kunt wonen met eventueel thuiszorg of huishoudelijke hulp vanuit het zorgcentrum.

Nebo in Zwijndrecht
Nebo is een bekend woonzorgcentrum in Zwijndrecht. Links van het woonzorggebouw bevindt zich Borghave met daarin 31 appartementen. In 2017 zijn deze twee- en driekamerappartementen volledig gerenoveerd en levensloopbestendig gemaakt, zodat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen. Bovenop het woonzorgcentrum (rechts) staat de woontoren Neborgh. De toren steekt letterlijk met kop en schouders boven Nebo uit. Deze woontoren bestaat uit 44 fraaie driekamer seniorenappartementen, waarvan er twaalf door Cedrah worden verhuurd. De overige zijn koopappartementen.

Oorden Staete in Rotterdam (voorheen Avondrust)
Serviceflat Avondrust in de Rotterdamse wijk IJsselmonde is 2017 volledig gerenoveerd aan zowel de binnen- als buitenkant en heeft toen ook een nieuwe naam gekregen: Oorden Staete. Het complex heeft 115 moderne huurappartementen die variëren in type en grootte (twee- en driekamerappartementen). Dit appartementencomplex is een zogenoemde serviceflat. Cedrah faciliteert geen thuiszorg, maar bijvoorbeeld wel de mogelijkheid van personenalarmering en 24-uurs aanwezigheid van een beheerder. Thuiszorg kunt u bij diverse andere organisaties afnemen en Cedrah kan u hierbij adviseren. In Oorden Staete wonen met name senioren, maar er is ook gedeeltelijk plek voor jongeren.

Rehoboth in Goes
In het hart van Zeeland is woonzorgcentrum Rehoboth Goes te vinden. Grenzend aan het woonzorgcentrum zijn 24 aanleunwoningen gebouwd. De verschillende type woningen zijn tweekamer- en driekamerwoningen. Alle woningen zijn levensloopbestendig. U kunt hier zelfstandig wonen en ook eenvoudig gebruik maken van zorg en diensten vanuit het zorggebouw Rehoboth.

Marnixflat in Goes
Niet ver van Rehoboth bevindt zich locatie Marnixflat. Dit seniorencomplex bestaat uit 52 tweekamerwoningen, waarin u zelfstandig kunt wonen en eventueel gebruik kunt maken van zorg en diensten vanuit Rehoboth. Er zijn plannen om de oude gebouwen van de Marnixflat te slopen en een nieuw gebouw met levensloopbestendige woningen te realiseren. Op dit moment is het alleen nog mogelijk tijdelijk te huren in verband met de nieuwbouwplannen.

Rehoboth in Rotterdam
In het Rotterdamse Prinsenland staat serviceflat Rehoboth met daarin 128 levensloopbestendige huurwoningen. Het merendeel is een tweekamerappartement, daarnaast zijn er ook diverse studio’s (eenpersoons-) en driekamerappartementen. Het complex is de afgelopen tijd grondig gerenoveerd aan de buitenzijde en in de komende jaren worden nog diverse woningen gerenoveerd. Dit appartementencomplex is een zogenoemde serviceflat. Cedrah faciliteert geen thuiszorg, maar bijvoorbeeld wel de mogelijkheid van personenalarmering en 24-uurs aanwezigheid van een beheerder. Thuiszorg kunt u bij diverse andere organisaties afnemen en Cedrah kan u hierbij adviseren. In Rehoboth wonen met name senioren, maar er is ook gedeeltelijk plek voor jongeren.

Uitzicht in Vlaardingen

In de rustige wijk Holy in Vlaardingen is woonzorgcentrum Uitzicht te vinden. Naast het zorggebouw staat het woongebouw met 89 huurwoningen. Er is een directe verbinding met het zorggebouw. Er zijn zowel twee- en driekamerwoningen en een deel is in de afgelopen jaren al gerenoveerd. Ook in de komende jaren zullen er nog appartementen gerenoveerd worden. In het appartementencomplex woont u geheel zelfstandig. Wel is er de mogelijkheid om thuiszorg en diensten te ontvangen uit het naastgelegen woonzorgcentrum. Ook Uitzicht staat in het teken van nieuwbouw. Zo zijn de bewoners van het oude zorggebouw in juni 2021 verhuisd naar een compleet, goednieuw zorggebouw. Kijk voor meer informatie hierover op www.nieuwbouwuitzicht.nl.