2 Kamer type 18 - Goes

Naar overzicht
2 Kamer type 18 - Afbeelding 1 2 Kamer type 18 - Afbeelding 2 2 Kamer type 18 - Afbeelding 3
?>

2 Kamer type 18

Goes

  • 44m² woonoppervlakte
  • 2 kamers
  • D
Seniorencomplex Marnixflat Inschrijven op de wachtlijst
Cedrah, dáár wil ik wonen!

Bent u op zoek naar op een mooie locatie gelegen seniorenwoning met verschillende voorzieningen (kerk, zorgcentrum Rehoboth) binnen handbereik?
Bewoners van de woningen binnen dit complex kunnen gebruik maken van verschillende diensten die Cedrah biedt. U kiest waar u behoefte aan heeft en wat past bij uw huidige of toekomstige situatie. Huishoudelijke hulp, professionele zorg of verschillende activiteiten het nabij gelegen zorgcentrum, Cedrah helpt u graag op weg.

Bij Cedrah bieden wij onze huurders wonen, zorg en aanvullende diensten vanuit een reformatorische levensovertuiging. Gods Woord staat centraal. Van onze huurders en toekomstige huurders verwachten wij dat men deze levensovertuiging onderschrijft en ook vanuit deze identiteit invulling geeft aan het dagelijks leven.

Complex Marnixflat
Het complex marnixflat bestaat uit 3 gedeelten. Het hoofdgedeelte bestaat uit 27 woningen die via de centrale hal te bereiken zijn. In de hal is een lift aanwezig en hangen de postbussen. Tevens is de inpandige fietsenberging te bereiken. Het gedeelte aan de Graaf Adolfstraat bestaat uit 10 woningen en is met een trap te bereiken, maar ook via de lift in het hoofdgebouw. De woningen aan de Marnixflat 30-37 bestaat uit 8 woningen en zijn wat later gebouwd. Deze woningen zijn voorzien van een individuele CV installatie. De overige woningen zijn voorzien van blokverwarming.

Woningomschrijving
U betreedt de woning via de hal waaraan de toegang tot de slaapkamer, woonkamer, badkamer gelegen zijn. De ruime slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning. De ruime woonkamer ligt aan de achterzijde van de woning. Op de begane grond is vanuit de woonkamer een kleine achtertuin bereikbaar. Op de andere verdiepingen is vanuit de woonkamer een balkon bereikbaar. Er is een ruime, open keuken aanwezig. Er is een badkamer met een toilet en een douchegedeelte aanwezig. In de berging hangt een boiler.

Overige informatie
Voor een beschikbare woning van dit type kijkt u bij “actueel aanbod”
Als er op dit moment geen woning beschikbaar is, maar zou wel graag een keer binnen een kijkje willen nemen of op een geïnteresseerden lijst geplaatst willen worden. Vraag dan een bezichtiging aan via de knop “bezichtiging aanvragen” of neem contact met ons op via 0118-676600.

Disclaimer:
Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De op de plattegrond aangegeven afmetingen zijn indicatief.

Algemeen

Huurprijs
€ 500 p/m
Servicekosten
€ 30,00 p/m

Bouw

Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980
Staat van onderhoud (binnen)
goed
Staat van onderhoud (buiten)
goed

Appartement

Soort
portiekflat
Kenmerk
appartement
Kwaliteit
eenvoudig
Open portiek
nee

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
133m³
Woonoppervlakte
44m²
Externe bergruimte
7m²
Gebouwgebonden buitenruimte
6m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Balkon
ja

Energie

Energielabel
D
Verwarming
blokverwarming
Warm water
gasboiler huur

Parkeergelegenheid

Parkeerfaciliteiten
openbaar parkeren

Buitenruimte

Tuintypen
tuin rondom
Balkon
ja
2 Kamer type 18 - Afbeelding 1
2 Kamer type 18 - Afbeelding 2
2 Kamer type 18 - Afbeelding 3