E-mails en bestanden die u van Cedrah ontvangt via SmartLockr kunnen op verschillende manieren worden geopend. Hier leggen wij de diverse opties uit:

Bericht openen met wachtwoord

De verzender heeft de mogelijkheid om een beveiligd bericht te verzenden. Dit betekent dat u dit bericht alleen met een wachtwoord kunt openen. Dit wachtwoord is automatisch aangemaakt door SmartLockr en ontvangt u dan ook per e-mail. Dit wachtwoord dient u te kopiëren en te plakken in het veld waar dit wordt gevraagd. Alleen op deze manier is het bericht te lezen. Heeft u geen wachtwoord ontvangen? Dan kunt u het best contact opnemen met de verzender.

Reageren op een veilig verzonden e-mailbericht

U kunt eenvoudig reageren op een verzonden bericht. Door dit direct vanuit het verzonden bericht te doen, blijft u in de veilige SmartLockr omgeving. Zowel uw reactie, als ook een meegestuurd bestand, zullen dan veilig worden verzonden.

Belangrijk om te weten

Wijzigingen in een e-mailadres moeten altijd aan ons worden doorgegeven. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat u veilig blijft communiceren.

Over SmartLockr

Met SmartLockr garanderen wij dat wij gegevens op de juiste manier uitwisselen. Het platform versleutelt alle data, verzendt deze via een veilige weg en slaat alles ook versleuteld op. Op deze manier heeft niemand toegang tot de data, behalve de verzender en u als geauthentiseerde ontvanger. Hoe? Door de inzet van slimme technologieën, waardoor de kans op het maken van fouten tijdens het e-mailproces kan worden verkleind.

Meer over SmartLockr vindt u hier.