Dat de ouderen van woonzorgcentrum Uitzicht een waardig onderdeel uitmaken van onze maatschappij, blijkt wel uit het werkbezoek dat door verschillende fractieleden van de ChristenUnie/SGP werd afgelegd. Na een hartelijke ontvangst door regiomanager Marianne de Vries en bestuurder van Cedrah, Teunis Stoop, was er alle tijd om in gesprek te gaan over de ontwikkelingen binnen Cedrah en de toekomst van de ouderenzorg.

Een onderdeel het werkbezoek was een rondleiding door het zorggebouw. Tijdens de rondleiding was er ruimte om ook in gesprek te gaan met één van de bewoners. Dhr. Den Hartog gaf de politici mee, dat: “de politiek zonder gebed geen stem heeft.” Hij wenste zowel de ChristenUnie/SGP als Cedrah de onmisbare zegen van de Heere toe.

Cedrah overhandigde aan het einde van het bezoek het ‘zorg-hart’ van chocola. Een betrokken gebaar! Hiermee wil Cedrah aan de lokale politiek het belang benadrukken van reformatorische ouderenzorg en goede huisvesting in een vertrouwde omgeving. Daarbij is volgens zorgbestuurder Teunis Stoop het van belang “dat we liefdevolle zorg geven vanuit een missie die is afgeleid van de gelijkenis van de Barmhartige Samaritaan”.

Dhr. E. van Pienbroek van de ChristenUnie/SGP fractie bedankte Cedrah voor de warme ontvangst en rondleiding: “Het was mooi om even binnen te mogen kijken bij locatie Uitzicht, om samen er te zijn voor de ouderen in Vlaardingen. Goede zorg vanuit Uitzicht vormt hierin een belangrijke schakel”.

Foto: de aanwezigen van het werkbezoek v.l.n.r. Erik van Pienbroek, Marianne de Vries, Wouter de Reus, Cees Vermaat, Teunis Stoop en Cor de Jonge