Belevenistafel

De wandeltocht is georganiseerd met als doel geld binnen te halen voor een belevenistafel voor de kleinschalige woongroepen. Een ander doel is levendigheid en gezelligheid te brengen voor de bewoners na de eenzame coronaperiode. Een aantal bewoners volgen het vanuit het restaurant of hun appartement. Eén bewoner had goed in de gaten welke deelnemer als eerste aanwezig was.

Klaar voor de wandeltocht

Een deelnemer, uitgerust met wandelschoenen, is helemaal klaar voor de wandeltocht. Het is Arina die samen met een vriendin mee wandelt. Ze voelt zich betrokken bij Eben-Haëzer. Haar zus werkt bij Eben-Haezer en haar moeder doet er vrijwilligerswerk. ‘Volgend jaar weer?’ vraagt Arina aan het eind.

De wandeltocht

De wandeltocht voerde langs de mooiste plekken over wandelpaden in en rond Middelburg. Zelfs echte Middelburgers kwamen op plekken waar ze niet eerder waren geweest. Onderweg was er een stop bij familie De Visser die hun terrein in Koudekerke ter beschikking stelden. Kinderen konden er naar hartelust spelen, terwijl ouderen bij konden komen met koffie en een Zeeuwse bolus.

Vrienden van Eben-Haëzer

De wandeltocht was georganiseerd door Eben-Haëzer in samenwerking met Kees de Voogd. Kees is lid van de Stichting Vrienden van Eben-Haëzer. Hij heeft onder andere de routes uitgezet. Kees vindt het een uitdaging om mensen te laten genieten van het mooie in de omgeving.

Afsluiting

Als afsluiting van de wandeltocht konden de deelnemers genieten van een frietmaaltijd op het terras van Eben-Haëzer en kon er gezellig worden nagepraat. We kijken terug op een geslaagde en gezellige dag!