Sport for Others

Ook dit jaar doet team Cedrah weer mee aan Sport for Others! Wij lopen en fietsen op 23 september 2023 voor het doel dat we steunen met ‘Zorg voor water’, namelijk water in het droge Senbete Shalla, een regio in Ethiopië. In dit een kurkdroge gebied in Ethiopië, speelt water een belangrijke rol. Dagelijks is het voor de mensen in Shalla een grote uitdaging om voldoende drinkwater te hebben: ze moeten hier wel 6 tot 36 kilometer voor lopen. Het project werkt aan een nieuw waterbron vanuit een bergregio 30 kilometer bij Senbete Shalla vandaan. Het waterleidingnetwerk wordt uitgebreid, zodat meer dorpen, scholen en klinieken een waterpunt krijgen.

Doe jij ook mee? Schrijf je dan snel in via de website https://www.sportforothers.com/ en kies team Cedrah als jouw team. Teamleden kunnen zich registeren onder het kopje ‘Bij bestaand team aanmelden’ en onderaan de pagina het aangemaakte team selecteren. Inschrijven kan alleen deze week nog.

*Sport for Others heeft deze editie als doel om jongeren te steunen in Burkina Faso. Vanuit de samenwerking die Cedrah heeft met Woord en Daad (Zorg voor Water), zal de gehele opbrengst vanuit team Cedrah ten goede komen aan het project in Shalla.

Op de foto zie je de sportieve Cedrah-deelnemers van vorig jaar!