Bouw verbindingsgang en brasserie
Op dit moment is de aannemer bezig met de ruwbouw van de verbindingsgang tussen het zorggebouw en het woongebouw en de brasserie met ontmoetingsruimte. De vormen hiervan zijn al duidelijk zichtbaar. Ook is de dakbedekking inmiddels aangebracht en zijn bijna alle gevelkozijnen geplaatst. De gehele gevel van de verbindingsgang en brasserie bestaat uit kozijnen. Na het plaatsen van deze kozijnen met daarin de ramen en deuren is dit nieuwe deel van het gebouw wind- en waterdicht. Bij het woongebouw wordt de gevel aangepast rond de plaats waar de tijdelijke afsluiting is gemaakt.

Afbouw binnenzijde
Nadat de verbindingsgang en brasserie wind- en waterdicht zijn gemaakt, vindt de afbouw aan de binnenzijde plaats. Op dit moment geeft de planning aan dat de oplevering door het bouwbedrijf eind april plaatsvindt. Daarna worden de keuken in de brasserie en het winkeltje ingebouwd en wordt de verdere inrichting aangebracht. Als dit is afgerond kan er gebruik worden gemaakt van dit nieuwe deel van het gebouw. Naar verwachting zal dit rond het eind van het tweede kwartaal zijn. In de volgende nieuwsbrief hopen wij u te informeren over de aanleg van de nieuwe tuin. Na aanleg van de nieuwe tuin is het gehele nieuwbouwproject bij Uitzicht afgerond.

Waar kan ik terecht met mijn vragen?
Neem contact op met afdeling Wonen & Vastgoed via 088 – 587 00 55 voor vragen over de Serviceflat. Vragen over het zorggebouw kunt u stellen aan regiomanager Marianne de Vries via 088 – 587 00 60. Of kijk op www.nieuwbouwuitzicht.nl