Bij Cedrah wordt hard gewerkt aan de afronding van het nieuwbouwproject Uitzicht. Graag informeren we u over de afrondende werkzaamheden aan het zorggebouw en buitenterrein, en over de officiële opening. Leest u mee?

Afronding bouwwerkzaamheden
Op dit moment werkt de aannemer aan de afronding van de laatste opleverpunten. De keuken in de Brasserie wordt gebruiksklaar gemaakt, waarna de activiteiten in de Brasserie worden opgestart. Een moment waar veel bewoners lang naar uit hebben gekeken! Ook wordt er de komende tijd bewegwijzering aangebracht bij de Brasserie en het Servicepunt en worden er mooie planten geleverd als onderdeel van de inrichting. Zodra bekend is wanneer de Brasserie open gaat, informeren wij u hierover via de weekbrief Uitzichtpraat.

Aanleg buitenruimte
Het hoveniersbedrijf is op dit moment bezig met de aanleg van de buitenruimte rond het zorggebouw en woongebouw. Hierbij worden de bestrating, de hekwerken en de inrichtingselementen geplaatst. De beplanting volgt in het najaar.

Officiële opening
Op 23 september 2022 is de officiële opening van het nieuwe zorggebouw. Deze opening markeert de afronding van een intensieve periode voor iedereen die betrokken is geweest bij het nieuwbouwproces. Wij zijn dankbaar voor de goede afronding van het proces en bedanken alle betrokkenen voor de medewerking, maar ook voor het begrip tijdens de momenten van overlast. Verdere informatie over de officiële opening volgt binnenkort.

Waar kan ik terecht met mijn vragen?
Neem contact op met afdeling Wonen & Vastgoed via 088 – 587 00 55 voor vragen over het woongebouw. Vragen over het zorggebouw kunt u stellen aan regiomanager Marianne de Vries via 088 – 587 00 60. Of kijk op www.nieuwbouwuitzicht.nl