Het einde is in zicht

Het einde is in zicht voor het nieuwbouwproject Uitzicht. Wat het zorggebouw betreft leggen de partijen de laatste hand aan een aantal afrondende werkzaamheden. Op dit moment wordt de tuin verder aangeplant door Verheij Integrale groenzorg. Bomen, struiken en planten laten de eerste contouren zien van een prachtige, groene tuin. Deze maand wordt ook de schakeling van de tuinverlichting aangepast. Daarmee is de tuin klaar voor de winter.

Officiële opening nieuw zorggebouw

Vrijdag 23 september werd de opening van het nieuwe zorggebouw feestelijk gevierd. Een grote, feestelijke tent, muzikale begeleiding door beiaardier Boudewijn Zwart, toespraken van bestuurder Teunis Stoop, SGP-fractievoorzitter Kees van der Staaij en de commissaris van de koning Jaap Smit én kleurrijke bloemen zorgden voor een gezellig decor tijdens het openingsfeest.

Bewoners, cliënten en mantelzorgers werden ‘s ochtends met een mooi programma meegenomen in dit eindresultaat. Enkele cliënten en mantelzorgers volgden het openingsprogramma via een livestream in de gezamenlijke huiskamer. Na een mooie en persoonlijke toespraak door Van der Staaij hield dominee C.J. Droger een meditatie, waarin hij iedereen die woont en werkt in Uitzicht een geestelijk uitzicht toewenste.

Personeel, vrijwilligers, relaties en andere betrokkenen vierden de opening ’s middags. Tijdens het middagprogramma overhandigde bestuurder Teunis Stoop een mobiel bad als cadeau voor de cliënten van Uitzicht aan regiomanager Marianne de Vries. De Commissaris van de Koning, Jaap Smit, hield een toespraak en knipte daarna het lint door. Stoop en De Vries kijken terug op een intensief nieuwbouwproces. ‘De realisatie van het nieuwe gebouw heeft heel wat voeten in de aarde gehad en zweetdruppels gekost,’ blikt Stoop terug. ‘Tot tweemaal toe moesten vergevorderde nieuwbouwplannen worden afgebroken. Maar gelukkig geldt ook hier: driemaal is scheepsrecht. Dit mag met recht een wonder genoemd worden.’ Regiomanager De Vries kijkt dankbaar terug: ‘Er staat nu een prachtig, nieuw gebouw waar bewoners zich thuis mogen voelen en medewerkers prettig kunnen werken.’

Tot slot werd de feestelijke dag afgesloten met rondleidingen en gezellig samenzijn.

De dag terugkijken? Bekijk de aftermovie: https://youtu.be/HNnjfXhBX7U

Afronding nieuwbouwproject

Na een intensieve periode is het nieuwbouwproject Uitzicht afgerond. Met deze laatste nieuwsbrief willen wij u hartelijk bedanken voor uw interesse in het nieuwbouwproject. We wensen u alvast goede kerstdagen en een gezegend 2023 toe!

Waar kan ik terecht met mijn vragen?

Neem contact op met afdeling Wonen & Vastgoed via 088 – 587 00 55 voor vragen over het woongebouw.
Vragen over het zorggebouw kunt u stellen aan klantadviseur Margo Corbijn via
088 – 587 00 60.