Na vele jaren van planontwikkeling en bouwen was het donderdag 25 februari zo ver! Deze dag vond de officiële oplevering en de sleuteloverdracht plaats van de nieuwbouw van gebouw A van Amandeof tussen De Vries en Verburg en Cedrah.


Viermoment

Een select gezelschap kwam bij elkaar om dit bijzondere feit te vieren. Na ontvangst met koffie en gebak werd er een laatste opleverronde gedaan door het nieuwe gebouw, waarna de sleutels werden overhandigd aan Marianne de Vries, locatiemanager van de Amandelhof, en het proces-verbaal getekend kon worden. Hiermee werd de oplevering dan echt definitief! Christiaan van de Wege, manager Wonen & Vastgoed bij Cedrah, sloot af met een woord van dank aan iedereen die heeft meegewerkt aan het realiseren van het nieuwbouwproject van de Amandelhof.

Tegoed
Gezien de huidige omstandigheden door COVID-19 is op sobere stilgestaan bij deze mijlpaal. Bij de ingebruikname van de nieuwbouw van gebouw B en C van Amandelhof hopen we meer aandacht te kunnen schenken aan de realisatie van het nieuwe woonzorggebied van Amandelhof.