William werkt als verpleegkundige op woongroep het Koraal. Adrieke werkt als verzorgende in de thuiszorg en op verzorgd wonen, afdeling de Branding.

William en Adrieke hebben elkaar leren kennen op het werk. Dat is best bijzonder.

De broeder met de blauwe polo werd door Adrieke nauwlettend in de gaten gehouden. William is verpleegkundige met aandachtsgebied woonzorg en in de thuiszorg was een cliënt met een wond. Zo kwamen ze elkaar nog wel eens tegen. Ze werken allebei op een heel verschillende afdeling. Dit heeft zo z’n voordelen om met elkaar te kunnen overleggen over bepaalde situaties.

Het Eben-Haëzer stel, dat is best uniek. Dat hadden ook William en Adrieke nooit gedacht. ‘We zijn op school jaren langs elkaar heen gelopen en dan toch een stel geworden’, aldus Adrieke.

Werk en privé waren soms wel erg met elkaar verweven. Zo heeft William zijn vriendin officieel ten huwelijk gevraagd op de plek waar ze elkaar leerden kennen.

De bewoners hebben erg meegeleefd naar de grote dag. Om de bewoners op de grote dag erbij te betrekken, is er een receptie gehouden in Eben-Haëzer. De bewoners en ook het bruidspaar genoten zichtbaar. Er werd zelfs een heuse bruidstaart aangesneden door het bruidspaar.

William merkte vooraf al op dat dit misschien wel het leukste moment van de dag zou zijn.

Adrieke: ‘de gezellige sfeer in huis maakt dat wij beiden met plezier in Eben-Haëzer werken’.