Wat doe je?

Nu werk ik vooral in de wijk en daarnaast heb ik wat extra teamtaken. Zo denk ik mee en vergaderen we over het leveren van zorg in het nieuwe hospice. Ik help onder andere met steunkousen uittrekken, douchen en medicatie geven. Het is heel divers en uitdagend!

Waarom doe je dit werk?

Ik werk al vanaf mijn zestiende in de zorg en ik ben bij de geboorte van ons derde kindje tijdelijk gestopt met werken. Na twee jaar begon het weer te kriebelen en ben ik aan de slag gegaan als verzorgende thuiszorg.

Wat heb je ervoor nodig?

Op mijn zestiende ben ik begonnen met werken en leren. Eerst via de opleiding helpende, die ik in één jaar in plaats van in twee jaar afrondde, en daarna ben ik ingestroomd bij niveau 3 (verzorgende IG). Vervolgens deed ik ervaring op in een ziekenhuis op een revalidatieafdeling. Heb je een andere opleiding gedaan en wil je omscholen of wil je nog gaan beginnen aan een opleiding? Informeer gewoon naar de mogelijkheden, want die zijn er genoeg binnen Cedrah. Cedrah biedt volop mogelijkheden voor werkende moeders die een klein contract willen.

Ben jij op zoek naar uitdaging? Neem dan eens een kijkje op cedrah.nl/werkenbij.